Trender og hacks

Vi elsker god mat, og stadig vekk dukker det opp nye, spennende oppskrifter og smakskombinasjoner - eller gøyale hacks på tradisjonelle oppskrifter. Vi tester ut mange av trendene som dukker opp på TikTok, Instagram og YouTube, og gir deg trendmaten du bør prøve.

De nyeste trendene

Sjekk ut siste nytt innen virale mattrender, som pizza sandwich, lavashak, date bark og whipped brie.

Trendene som har kommet for å bli

Ikke alle mattrender er like gode, og vi har smakt oss gjennom de fleste. Her er de beste oppskriftene på populære trender fra blant annet TikTok som garantert vil falle i smak. Disse rettene er enkle å lage, og smaker fantastisk godt! 

Gode restetips

Spennende, trendy drikke

Ny måte å lage kakao på, golden milk eller dalgona kaffe? Det er ikke bare middag som tar sosiale medier med storm, men også god varm og kald drikke. Prøv noe nytt i koppen med disse oppskriftene:

Søtsaker, desserter og bakst

Vi elsker bakst, kaker og søtsaker i alle former og fasonger. Da er det ikke rart det dukker opp noen søte og ekstra gode trender og hacks som gjør bakverket enda bedre. Har du prøvd disse? 

Trendene du kanskje har glemt

Husker du hockeycrocks, eller hva med blomsterfocaccia? Her er trendene som tok oss med storm da de kom, og som fortjener å bli husket og prøvd på nytt.