Varm mat på farten

Varm mat på farten

Hos oss får du alltid varm middag og lunsj, klar til å spises. I disken med varm mat finner du blant annet vår populære lasagne, mac'n cheese, biff stroganoff, klassisk lapskaus, burgere og nygrillet kylling.

Tar du turen til varmeskapet i vår ferskvareavdeling, vil du finne et stort utvalg varme retter som kan spises med én gang. Få med deg en Angusburger, en fiskeburger eller kjøp akkurat så mye som du trenger av kylling og gode poteter.

Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen komplette måltider. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen komplette måltider.

- Rettene i Takeaway-disken er laget av våre kokker, og passer perfekt når du er på farten og trenger en god middag, eller når du ønsker at noen andre skal lage middagen for deg. Rettene er ferdig lagt opp og er spiseklare, forklarer Espen Schøning Lie, kokk og leder av MENY-Lauget, MENYs egne mateksperter.

Emblem
Be oss gjerne om hjelp til å sette sammen en rett, og husk at du kan plukke frisk salat fra salatbaren eller få akkurat det du trenger av våre ferdige salater.

Favoritter i Takeaway-disken  

I tillegg til kjente retter, som varme karbonader og lunsjkaker, ulike varianter av potet og pizzabaguett, finner du flere komplette middagsretter.

Hva med deilig lasagne til lunsj eller middag? Du finner den ferdig i Takeaway-disken! Hva med deilig lasagne til lunsj eller middag? Du finner den ferdig i Takeaway-disken!

Homestyle lasagne er MENYs egen lasagne, og serveres med parmesan og gjerne gresk salat som tilbehør. Velger du grillet kylling kan du fritt velge mellom smaker fra Sticky Fingers sausene. I tillegg får du klassikeren biff stroganoff som er god med potetmos. Spør oss gjerne også om utvalget på burgere, vi  kan sette sammen ulike varianter for deg, både med kjøtt og fisk.

Emblem
Visste du at du kan få både karbonader og fiskeburgere i brød?

Velg tilbehøret du liker best

Som godt tilbehør til nygrillet kylling, karbonader, lasagne med mer, finner du blant annet et utvalg varme poteter, eller friske salater like ved. Husk at vi også har salatbar der du kan komponere din egen salat basert på hva du liker best. 

Vi kan også hjelpe med ulike størrelser på beger, kniver, gafler og servietter. 

Du får nygrillet kylling hel, halv, som lår eller klubber. Du får nygrillet kylling hel, halv, som lår eller klubber.

Kjøp det du trenger

Når du handler i ferskvaredisken og varmeskapet, kan du be om akkurat den mengden du trenger. På den måten kan vi sammen unngå matsvinn. Du kan også enkelt kjøpe litt av hver, når familien eller vennegjengen har ulike favoritter, og variere tilbehøret med ulike sauser, poteter og salater. 

Prøv vår gode mac'n cheese med varm karbonade. Prøv vår gode mac'n cheese med varm karbonade.
Våre beste salater fra ferskvaredisken

Våre beste salater fra ferskvaredisken

En god salat er det perfekte tilbehøret til både kjøtt og fisk. Våre dyktige matarbeidere lager de ferske salatene i butikken - kjøp det du trenger eller få våre populære salater levert på døren. Perfekt til lunsj eller som tilbehør til middagen.