MENYs ferdigretter

MENYs ferdigretter

Prøv vår populære serie mer ferdige middager utviklet av MENY-Lauget. Du kan velge mellom spennende smaker fra hele verden, basert på gode råvarer og godt håndverk. Skal kun varmes.

Velg blant over 20 spennende retter

Rettene du finner i denne serien er smakfulle og populære retter som du lett blir hekta på. Her finner du fersk pizza, supper, omelett, calzone, karbonadekaker, autentiske asiatiske retter, tex mex, sikkelig norsk middag og masse annet godt. Velg blant over 20 ulike retter og smaker fra hele verden.

Utviklet av MENY-Lauget

MENY-Lauget består av kokker, slaktere og andre mateksperter, som har ansvaret for utvikling av produkter og kvalitetssikring i MENY. Mange jobber som ferskvaresjefer i MENY-butikker rundt om i landet, og er i daglig kontakt med kundene. MENY-Lauget har jobbet lenge for å utvikle de beste smakene, med mindre tilsetningsstoffer og salt, bedre råvarer og autentiske smaker. I tillegg til flere retninger innen ferdigmat, får du også kjøpt knallgode sauser og baser som MENY-Lauget har utviklet.

Favoritter

For mange av våre kunder er lasagne den store favoritten, både den "vanlige" varianten og vegetarlasagnen vår er veldig gode på smak. Vi selger også veldig mye av vår kremede fiskesuppe med fersk fisk i lokket, og krabbesuppen har fått terningkast 6 i Dagbladet. Dette er supper av restaurantkvalitet.

Vi anbefaler også å prøve vår butter chicken med gul basmatiris og saftig kylling marinert i yoghurt. Ønsker du mer sting er red curry perfekt. Begge disse kan kjøpes helt ferdig, eller som base.

Lasagne og vegetarlasagne er blant våre aller mest populære ferdigretter. Lasagne og vegetarlasagne er blant våre aller mest populære ferdigretter.

Finn din favoritt her:

Surdeigspizza toppet med en Matskatt

I serien finner du også gode, halvstekte porsjonspizzaer med masse smak. Disse er bakt på surdeig og hver pizza formes for hånd. Alt er laget fra bunnen av. Osten vi bruker er Bufarost fra en av våre lokalmatleverandører, Valdres meieriet.

Bærekraft og kvalitet

For mange har hverdagen blitt stadig mer hektisk. Da er det viktig at kvaliteten på ferdigretter er god, slik at de er et godt alternativ til enkel middag for familien. 

Rettene i vår egen serie med ferdigretter er ferske og håndlagde. Mange av dem lages hos Matbørsen i Vestfold, hvor de ansatte jobber for å sikre kvalitet fra A til Å. Her produseres smakfulle retter av gode råvarer og grønnsaker i sesong. Det er flere mennesker enn maskiner i sving, og for eksempel kjøttkaker og karbonader flippes for hånd, akkurat som du ville gjort det hjemme! 

Når det produseres mat i stor skala er det ekstra viktig å tenke bærekraft, forklarer driftssjef i MatBørsen, Ulrikke Nilsen.

– Her har vi blant annet fokus på å redusere svinn. Det som er igjen når vi har kuttet roastbiff, blir for eksempel brukt i gryteretter som biff stroganoff.

Emballasje

MENY jobbet lenge med en emballasje som enkelt kan resirkuleres. Plast skilles fra papp i en håndvending, og de smarte suppeboksene tåler oppvaskmaskin slik at de kan brukes om igjen – for eksempel til oppbevaring av rester.