Ferdige middager klare til å varmes

Ferdige middager klare til å varmes

Prøv vår populære serie mer ferdige middager utviklet av MENY-Lauget. Du kan velge mellom spennende smaker fra hele verden, basert på gode råvarer og håndverk.

Det er mye som skal rekkes i løpet av hverdagens timer, men det betyr ikke at man ikke kan spise godt og variert.

Derfor har MENY-Lauget utviklet en serie innenfor vårt "Ukens middag" konsept, med ferdige middager som du bare varmer opp hjemme. Alle middagene er laget med de beste råvarene, og du får en næringsrik og velsmakende middag på kort tid.

Velg blant over 20 spennende retter!

Rettene du finner i denne serien er smakfulle retter du lett blir hekta på. Her finner du fersk pizza, supper, omelett, calzone, karbonadekaker, autentiske asiatiske retter, tex mex, sikkelig norsk middag og masse annet godt. Her kan du velge mellom over 20 ulike retter og smaker fra hele verden.

Favoritter

For mange av våre kunder er lasagne den store favoritten, både den "vanlige" varianten og vegetarlasagnen vår er veldig god på smak. Også fiskesuppen er blant bestselgerne. Ha gjerne i ekstra laks så metter den 2 personer!

Det store utvalget av middager fra denne serien finner du selvfølgelig både i butikk og i nettbutikken.

Finn din favoritt her:

Lasagne og vegetarlasagne er blant våre aller mest populære ferdigretter. Lasagne og vegetarlasagne er blant våre aller mest populære ferdigretter.

Surdeigspizza toppet med en Matskatt

I serien finner du også gode, halvstekte porsjonspizzaer med masse smak. Disse er bakt på surdeig og hver pizza formes for hånd. Alt er laget fra bunnen av. Osten vi bruker er Bufarost fra en av våre lokalmatleverandører, Valdres meieriet.

Bærekraft og kvalitet

For mange har hverdagen blitt stadig mer hektisk. Da er det viktig at kvaliteten på ferdigretter er god, slik at de er et godt alternativ til enkel middag for familien. 

Rettene i "Ukens middag - Klar til å varme" er ferske og håndlagde. Mange av dem lages hos Matbørsen i Vestfold, hvor de ansatte jobber for å sikre kvalitet fra A til Å. Her produseres smakfulle retter av gode råvarer og grønnsaker i sesong. Det er flere mennesker enn maskiner i sving, og for eksempel kjøttkaker og karbonader flippes for hånd, akkurat som du ville gjort det hjemme! 

Når det produseres mat i stor skala er det ekstra viktig å tenke bærekraft, forklarer driftssjef i MatBørsen, Ulrikke Nilsen.

– Her har vi blant annet fokus på å redusere svinn. Det som er igjen når vi har kuttet roastbiff, blir for eksempel brukt i gryteretter som biff stroganoff.

Biff stroganoff er en av mange middagsretter i Ukens middag - Klar til å varme Biff stroganoff er en av mange middagsretter i Ukens middag - Klar til å varme

Emballasje

MENY jobbet lenge med en emballasje som enkelt kan resirkuleres. Plast skilles fra papp i en håndvending, og de smarte suppeboksene tåler oppvaskmaskin slik at de kan brukes om igjen – for eksempel til oppbevaring av rester.

Begeret til suppene kan vaskes i oppvaskmaskinen og gjenbrukes. Begeret til suppene kan vaskes i oppvaskmaskinen og gjenbrukes.