Kjøp en matkasse fra Kokkeløren og få 1,5 ltr Coca-Cola uten sukker gratis

Kjøp en matkasse fra Kokkeløren og få 1,5 ltr Coca-Cola uten sukker gratis

Med matkasser fra Kokkeløren og MENY får du en smakfull middag med lokale råvarer i sesong. Sunn, rask og veldig god middag!

Perfekt for deg som søker inspirasjon til nye og spennende middager med gode råvarer, og som vil legge ned litt innsats selv. Matkasse uten abonnement!

Kjøp en valgfri matkasse fra Kokkeløren og få med 1,5 liter Coca-Cola uten sukker gratis!
Husk å legge Coca-Colaen i handlekurven. Prisen blir trukket fra i kassen.

Enkel og smakfull middag

I samarbeid med Kokkeløren tilbyr vi spennende matkasser. Kokkeløren er en fin liten gjeng med et enormt stort hjerte for mat. De er opptatt av hvordan dyrene har det og hvordan maten blir laget. 

Sammen med Kokkeløren skal vi tilby det beste Norge har å by på av råvarer og gjøre deg til stjerne på kjøkkenet.

Slik er matkassene:  

  • Kjøpes i butikk eller i MENY Nettbutikk
  • Velg mellom 4 ulike retter
  • Alt du trenger finnes i kassen
  • Alle matkassene inneholder middag for 2 personer
  • Detaljert trinn for trinn fremgangsmåte med illustrasjoner
  • Middagene lages på ca. 20-35 minutter.

Kjøp matkassene på nett og i butikk

Matkassene er tilgjengelige i alle nettbutikker, og du finner dem i et stort utvalg MENY-butikker. Se etter matkassene når du handler neste gang!

Lokalmat og sesongens råvarer i fokus 

Matkassene har stort fokus på sesongens råvarer. I tillegg vil det være lokale råvarer og Matskatter fra hele det store utvalget av lokalmat.

Kokkelørens egne sauser, marinader og majoneser vil også være med å løfte denne matkassen til nye høyder.

Emblem
Rettene er perfekt porsjonert for å unngå matsvinn. Matkassene har også god holdbarhet, så fortvil ikke om du ikke får spist den som planlagt.

Matkasse 1 - Japansk kylling Torikatsu

Disk opp med en knasende sprø kylling fra Japan! Kassen inneholder alt du trenger for å lage en smaksopplevelse helt utenom det vanlige. Serveres med sesamsyltet kål, ingefærmajones og Kokkelørens egen Tonkatsusaus. Fantastisk mat, fantastisk enkelt!

Kassen inneholder: Lerstang kyllinglårfilet, egg fra EK Gård, Kokkelørens ingefærmajones, Kokkelørens tonkatsusaus, Kokkelørens sesamsyltelake, hodekål, vårløk, hvit jasmin ris, pankomel og hvetemel

Matkasse 2 – Satay curry

Easy Peasy - Satay Curry er en av de enkleste rettene å forberede, og er perfekt etter jobb, skole eller trening. Serveres med saftig kyllingbryst, Kokkelørens peanøttsaus, sataykrydder, ris, grønnsaker og lime.

Inneholder: Lerstang kyllingbryst fra Gårdsand, Kokkelørens peanøttsaus, Kokkelørens sataykrydder, ris, peanøtter, kaffirlimeblader, lime, vårløk, agurk.

Matkasse 3 – Butter chicken

Matkassen for matelskere! Lag en ekte, smaksrik og indisk klassiker til 2 personer med Kokkelørens klassiske butter chicken. En krydderfestival av en kyllingrett!

Inneholder kokkelørens smaksrike buttersaus, Lerstang kyllinglår, serveres med stekte kikerter, grønnkål og Kokkelørens friske mynte- og chilichutney-saus.

Matkasse 4 – Sopprisotto

En umami-bombe av en risotto-rett! Serveres med Kokkelørens steinsoppkraft og urteolje, bakte cherrytomater og lagret Fosheimost fra Valdresmeieriet.

Inneholder: Risottoris, Kokkelørens steinsoppkraft, Kokkelørens urteolje, Fosheimost fra Valdresmeieriet, sjalottløk, aromasopp, bakte cherrytomater, pinjekjerner, rørossmør.

Ingen forpliktelser 

Matkassen kommer helt uten abonnement og med full frihet. Matkassene er beregnet til to personer – og om dere blir fire til middag kan man enkelt kjøpe to kasser.

Ved å kjøpe matkasse i butikk opplever man en mer fleksibel løsning enn matkasser på abonnement. Man kan selv velge når man ønsker en matkasse, velge selv hvilken av middagene man vil ha, og til hvor mange personer.

- Det er naturlig at det er utvalgskjeden MENY som tilbyr denne matkassen, sier Espen S. Lie, kokk og leder av MENY-Lauget.