Hjemmelagde supper fra Mere Mat

Hjemmelagde supper fra Mere Mat

Med sine knallgode, ekte og ærlige supper har Mere Mat satt sunnhet og bærekraft på menyen. De har utviklet supper med naturlige ingredienser, som smaker hjemmelaget.

Søstrene bak suppene

For ca 13 år siden bestemte søstrene Isachsen seg for å lage sunne og gode supper med bare bra innhold, som i tillegg skulle smake som om du hadde laget dem selv. Det skulle vise seg å være en veldig god idé! Flere og flere har fått øynene opp for denne «nye» typen ferdigmat, den du kan spise med god samvittighet.

Jannike og Elisabeth hadde en visjon om å bidra til bedret folkehelse, samt å heve omdømmet og kvaliteten på ferdigmaten som selges i Norge. Deres fokus på sunnhet og bare bra innhold i maten, uten bruk av tilsetningsstoffer er noe vi i MENY heier på, og som er populært hos kundene. Mere Mat er en liten aktør som er kompromissløs når det gjelder høy kvalitet.

Helt ærlig - helt herlig!

Det er ingen hemmeligheter hos Mere Mat, og suppene smaker som hjemmelaget. Det er fordi de inneholder ingredienser man bruker når man lager suppe hjemme. Det blandes ikke inn fyllstoffer, som forskjellige typer stivelse for å tykne maten, i stedet tilsettes det mer grønnsaker. Tilsetningsstoffer som farge, smaksforsterkere og konserveringsmidler brukes heller ikke. Alle suppene er også glutenfrie, noen er veganske og noen er melkefrie, så dette er supper/mat som passer for de fleste.

– Som matprodusent med en visjon om å bedre folkehelsen, er vi svært opptatt av at mat skal ha et godt innhold. Ideen bak produktene fra Mere Mat er å kunne tilby nettopp «ekte vare» med riktig innhold, slik at det finnes et godt alternativ også når tiden eller ønsket om å lage maten selv ikke er til stede. Sier jentene bak suppene.

Suppe for én, eller gryte for to

Suppene kan gjerne også benyttes som «baser» til andre retter. F.eks kan du trekke hvit fisk i tomatsuppen og dermed få en nydelig torskegryte. Kyllingsuppen kan du tilsette ris eller kikerter, så får du en enda fyldigere gryte som kan serveres til hele familien. Gulrotsuppen kan benyttes som base til en asiatisk gryte da den har et sterkt innslag av ingefær og chili. Og slik kan vi fortsette rundt samtlige av suppene/basene fra Mere Mat.

Emblem
Visste du at alle suppene er glutenfrie, noen er veganske og noen er melkefrie, så dette er supper/mat som passer for de fleste.

Bærekraft står også høyt på agendaen

Mere Mat vant Samfunnsansvarsprisen/Bærekraftprisen i 2021 fra DLF, en gjev pris som deles ut blant leverandørene i norsk dagligvare, for sitt fokus på sunnhet, miljø og bærekraft. Et bevis og anerkjennelse for jobben de har gjort og skal fortsette å gjøre. Det er spesielt tre områder Mere Mat har fokusert på:

Matredding

Målet er å inspirere kundene våre til å være med å redusere matsvinn. En matredderboks er perfekt til det. Matredderboksen er et tett beger med lokk som man oppbevarer i kjøleskapet til rester etter måltid. For at suppeboksene skal egne seg best mulig som #matredderboks, bruker vi papiretiketter man kan ta av og resirkulere som papp. De blanke begrene tåler å fryses, samt til oppvarming i mikro. Kun fantasien setter grenser for hva disse begrene kan gjenbrukes til etter vask.

Livssyklusanalyse og Co2 kompensasjon

Fordi Mere Mat har et mål om å være klimanøytral, kompenserer de for alle klimautslipp per solgte suppe. De kjøper Co2(e) kvoter som investeres i bærekraftige prosjekter i u-land. Som en utfordrer i dagligvare og forkjemper for en bedret folkehelse, trenger vi gode ambassadører! Takk for all støtte ❤ - sier jentene bak Mere Mat.

MENYs egne supper

MENYs egne supper

MENYs ferske supper er Norges mest solgte supper i dagligvare. Hvilken er din favoritt?