Fristende suppe

Fristende suppe

Det er lite som slår en god og varm suppe på kalde dager. I tillegg passer suppe til det aller meste - perfekt som forrett til selskap, på termos som turmat, lunsj eller som en deilig middag med godt brød til.

Lag selv fra bunnen av eller kjøp ferdig - hos MENY finner du alt du trenger til et deilig suppemåltid!

Suppe med fisk og skalldyr

Fiskesuppe og skalldyrsuppe er en god måte å få i seg mer sjømat på. Like populær blant både barn og voksne, og her kan man gjøre suppene enkle og milde eller spennende og smaksrike. 
Prøv vår egen fiskesuppe, en deilig hummersuppe eller hva med tomatsuppe med reker?

Lag selv eller kjøp ferdig:

Kyllingsuppe for enhver smak

Kylling og kalkun egner seg godt i mange supper. Begge har milde smaker som passer godt i alt fra milde, kremete supper til spicy smaksrike supper som river godt i smaksløkene. Prøv en deilig, fransk løksuppe med kalkun eller en spennende tacosuppe.

Smaksrike supper med grønnsaker

Grønnsakssuppe er kanskje det de fleste er mest vandt til - for hvem har vel ikke prøvd en deilig tomatsuppe, fristende spinatsuppe eller kanskje en kremet potetsuppe med bacon?

Disse suppene er perfekte til lunsj, forrett eller en lett middag. Serveres gjerne med godt, nystekt brød.

I grønnsakssupper kan enkelt tilsette kjøtt som kylling, kalkun eller bacon rett før servering.

Lag en god suppe til middag

Godt tilbehør til suppe

Har du litt ekstra tid? Lag godt tilbehør som krutonger, grissini, suppebrød eller lag en luftig loff som kan serveres med suppe. Husk kokt egg til klassikerne som tomatsuppe og spinatsuppe!

Ikke glem dette tilbehøret

Spennende kjøttsupper

En god kjøttsuppe er perfekt på kalde dager. Lag gjerne suppen helt fra bunnen av og velg kjøtt som tåler å kokes lenge. Da blir suppen ekstra smakfull. I tillegg gjør suppen seg selv der den putrer på stekeplaten - enklere blir det ikke! 

Kald suppe

Visste du at enkelte supper skal spises kalde? Disse er perfekte og avkjølende på varmere dager, men passer også perfekt til forrett.