Dette er Grønnsaksonsdag

Dette er Grønnsaksonsdag

Publisert 20. mars 2023
Velkommen til Grønnsaksonsdag hos MENY! Hver onsdag har vi -30% på ferske grønnsaker, urter og poteter, og gir deg Sunnspirasjon til enkle middagstips.

Hva er Grønnsaksonsdag hos MENY?

Hver onsdag er det nå Grønnsaksonsdag hos MENY. Da har alle butikkene våre tilbud på ferske grønnsaker, urter, poteter, sopp, tomater, agurk, avokado med mer, og du får hele 30% i rabatt på dagens pris.* Salater og grønnsaksblandinger fra Grønn&Frisk er også en del av Grønnsaksonsdag.

Er avokado, sopp og tomater grønnsaker?

Det er mye i frukt- og grøntavdelingen som ikke alltid omtales riktig. Visste du for eksempel at avokado er en frukt og tomaten er et bær?

Vi kan ha mange diskusjoner rundt bordet på hva som faller i hvilken kategori, men for å gjøre det enkelt har vi valgt å være litt runde i kantene på Grønnsaksonsdag. Derfor har vi inkludert avokado, tomater, agurk, sopp, urter og flere andre som du kanskje er litt usikker på om går under «grønnsaker».

Emblem
Visste du at avokado er en frukt og tomaten et bær? Fordi det ikke alltid er så lett å vite, har vi valgt å være litt runde i kantene. Så disse, og flere, er med på Grønnsaksonsdag!

*Gjelder ikke allerede prisnedsatte produkter

Selv om det aller meste av grønnsaker er med til 30% rabatt hver onsdag, har vi også tilbud som gjelder hele uken.

Ukens tilbudsprodukter har ikke 30% rabatt på onsdager i tillegg til tilbudsprisen. Det kan eks være at vi har alle poteter eller tomater til 30% rabatt, eller gulrøtter til 19,90 hele uken, og da er det den prisen som er oppgitt, som også gjelder på onsdagene.

Grønnsaksonsdag-tilbudet gjelder heller ikke salatbar, eller grønnsaker som er fryst, kokt eller ovnsbakt som f.eks fløtegratinerte eller kokte poteter, ferdig kålrotstappe eller frosne erter.

Klikk her for tips til oppskrifter