3 for 2 på utvalgte grønnsaker
Våre beste poteter, sprø gulrøtter, gul og rød løk, blomkål og brokkoli. Alle disse er favoritter i grønnsaksdisken som sammen kan bli til et stort utvalg middagsretter, og restemiddager.
Vi vil gjerne hjelpe deg med å ta litt grønnere valg i hverdagen, og vi vil hjelpe deg slik at du får spist opp alt, uten å sitte igjen med rester. Her er noen gode tips.
Våre beste poteter fra Bjertnæs & Hoel
Disse allsidige delikatessepotetene kan kokes, ovnsbakes med urter og hvitløk eller stekes sakte fra rå til møre i en stekepanne med olje. Dryss over flaksalt og urter før servering.
Plukk og miks de populære perlepotetene, samt røde og gule morenepoteter fra Bjertnæs & Hoel.
Flere oppskrifter med poteter
Sprø gulrøtter
Sprø og sødmefulle gulrøtter er en favoritt på kjøkkenet, og egner seg like godt ovnsbakt som rå og revet, strimlet i wok eller ternet og kokt i suppe.
Flere oppskrifter med gulrot:
Rødløk og gul løk
Løk er en smakshever som finner sin plass i det meste av middagsretter, enten rå, ovnsbakt, grillet eller syltet.
Sett helst av litt tid til løken, den blir aller best når den får godgjort seg på medium varme over litt tid. Løk har lang holdbarhet, så restene tåler godt å stå til neste gang du trenger den.
Brokkoli
Brokkoli har vi gjerne med oss som godt tilbehør ved siden av kjøtt og fisk. Du trenger kun å dele den i buketter og koke den raskt i et par minutter, så er den klar.
Brokkoli kan også gjerne stekes i litt smør og toppes med parmesan eller Bufarost. Husk at også stilken kan spises!
Flere oppskrifter med brokkoli
Blomkål
Blomkål er mild i smaken og brukes ofte sammen med brokkoli, de er et godt par og populær som grateng. I tillegg egner den seg veldig godt i supper og gryter.
Prøv gjerne revet blomkål stekt i smør med salt og pepper, blomkålris utgjør et nydelig tilbehør til kjøtt og fisk.