Friske grønnsaker

Friske grønnsaker

Det bugner av fristende grønnsaker i frukt- og grøntavdelingene, men hva kan man egentlig bruke dem til? Vi har samlet våre beste tilberedingstips for å lykkes med grønnsakene - uansett om du prøver noe nytt og ukjent eller trenger noen tips til det du allerede har i kjøleskapet.

La grønnsakene spille hovedrollen

Sopp og grønnsaker er ikke bare et godt tilbehør til de fleste måltider, de kan også enkelt spille hovedrollen på tallerkenen. Hva med portobelloburger, vegetartaco med søtpotet eller en digg potetgryte med myntedressing?

Bruk opp grønnsakene i tide

Ikke la grønnsakene visne i grønnsakskuffen, bruk dem opp før de blir slappe og uappetittelige. Du kan også fryse grønnsaker du vet du ikke rekker å spise opp. Har du litt til overs i kjøleskapet? Her er enkle tips til hvordan du kan bruke dem opp før det er for sent! 

Emblem
Kjøp grønnsaker som er i sesong! Det tar få dager fra høsting til de havner i butikken og du sikrer deg de aller ferskeste grønnsakene.

Flere tilberedingstips

Hvordan deler man egentlig en avokado og hva er forskjellen på de ulike tomatene man finner i butikken? Her er alt du trenger å vite om grønnsakene du finner i grønnsaksdisken.