Lag noe godt med potet

Lag noe godt med potet

Store, små, melne, kokefaste, lyst eller mørkt skall - poteten kommer i mange varianter! Potet er et yndet middagstilbehør, og det er ikke vanskelig å koke, steke eller bake poteter.
Hos MENY finner du et stort utvalg poteter til enhver anledning. Store bakepoteter, delikate perlepoteter og selvfølgelig sesongens beste poteter.

Stort utvalg poteter levert hjem

Populære oppskrifter med potet

Poteter er utgangspunktet for mye godt tilbehør, enten det er til fisk, kjøtt, vegetar, grill eller koldtbord. Her er våre mest populære oppskrifter. 

Potetsalat for enhver smak

Visste du at potetsalat både kan serveres varm og kald? Lag en lun potetsalat til middagen, eller prøv en ny variant du kan servere til koldtbord, grillmiddagen eller bare som godt tilbehør til ethvert måltid. 

Dårlig tid? Vi har ferdig potetsalat

Kokte, stekte og ovnsbakte poteter

Med små grep kan du løfte de vanlige stekte, kokte eller ovnsbakte potetene til nye høyder. Prøv å tilberede dem med friske urter, saltkoke potetene eller å ovnsbake dem med andre grønnsaker. Det er ikke mye som skal til!

Delikatessepoteter av høy kvalitet

Hos MENY finner du et godt utvalg poteter for enhver anledning - også delikate poteter som har utmerket seg i både smak og bruksområde. Vi kaller dem Matskatter, og du får tak i dem i de fleste MENY-butikker i sesong.

Smakfulle retter med potet

Poteten er ikke bare et tilbehør, den kan også spille hovedrollen i flere retter. Den passer til de fleste smaker og kan tilberedes på mange måter. Prøv en fløyelsmyk potetsuppe, bruk poteten som pålegg eller prøv den på pizzaen.

Prøv noe nytt med søtpotet

Til tross for navnet er ikke søtpotet i slekt med potet, og smaken er ganske annerledes. Både farge og smak minner om gulrot, og når den varmebehandles kommer sødmen fram. Den brukes både som grønnsak og potet til kjøtt, fisk, kylling og kalkun.