Fersk frukt og grønt

Fersk frukt og grønt

Sesongene varierer etter vær og vind, temperatur og nedbør - og hos MENY finner du alltid norske frukt, bær og grønnsaker i sesong. I tillegg tilbyr vi spennende og eksotiske frukt og grønnsaker - og hver uke finner du gode tilbud på frukt og grønt.

Ukens anbefalinger på frukt og grønt

Frukt og grønt i sesong nå

Dette er frukt og grønt som er i sesong nå. Noen sesonger er kortere enn andre, så nyt dem mens du kan!  Klikk deg inn på råvaren for flere tips og oppskrifter.

Søt og smakfull frukt

Enten du foretrekker frukt som den er på et fristende fruktfat eller vil lage spennende desserter, syltetøy eller kompotter, finner du alt du trenger hos MENY. I vår bugnende frukt og grøntavdeling finner du norsk frukt i sesong samt eksotiske fristelser. 

Flere tips og oppskrifter med frukt

De aller beste bærene

Smakfulle bær som jordbær, bringebær, bjørnebær, moreller og blåbær passer godt både til kaker, middagsretter, salater og som de er. 

Ferske grønnsaker til alle måltider

Enten det er noen skiver agurk på brødskiven hver morgen eller poteter til middagen, er grønnsakene uunværlige i hverdagen. Bli inspirert til å prøve noe nytt, eller lage nye retter av hverdagsfavorittene. 

Flere tips og oppskrifter med grønnsaker