MENYs egne supper

MENYs egne supper

MENYs ferske supper er Norges mest solgte supper i dagligvare. Hvilken er din favoritt?

Er du en av de mange som kjøper suppene, eller har du kanskje til gode å prøve? Med våre ferdige supper får du mer tid til det du vil gjøre, og slipper å slave over grytene når du ønsker en god middag. Alle suppene er laget på rene råvarer og kommer med fersk topping. 

Dette er ferdigsuppene du finner i butikk og på nett:

Hitramat krabbesuppe - NYHET!

En smakfull og fyldig suppe med kjøtt fra Hitrakrabbe, kokt på skalldyr- og fiskekraft med innslag av tomat og gode krydder som stjerneanis og chili.

Denne varmer du raskt og i lokket finner du fersk fisk og gresskarkjerner som du tilsetter de siste minuttene før servering. Suppen er utviklet av Hitramat i samarbeid med MENY-Lauget. 

"Best i test": «restaurantkvalitet»

2. oktober 2020 testet Dagbladet 14 nye ferdigsupper fra butikkene, og det var MENYs krabbesuppe som imponerte testpanelet stort. Suppen ble testvinner, eneste som stod til terningkast 6 og omtales som «restaurantkvalitet». 

Krabbesuppen ble testvinner i Dagbladets suppetest 2/10-2020. Krabbesuppen ble testvinner i Dagbladets suppetest 2/10-2020.

Kremet fiskesuppe med fersk topping 

Dette er vår mest populære og solgte suppe! Ikke så rart, for med fersk topping av fisk, paprika, gulrot og fennikel blir suppen fantastisk god. Den er krydret med litt chili og curry for en balansert og sødmefylt smak. En kjempegod middag på fem minutter!

Thai kyllingsuppe med fersk topping

Suppen som gir deg smaken av Thailand på 5 minutter! Suppen er kremet og god, og med sprø chasewnøtter, løk, saftig kylling og koriander som topping blir dette fort en favoritt.

Suppene er i alle MENY-butikker og i nettbutikken

Med fersk topping og gode råvarer i suppa, er disse suppene noe for seg selv! Med fersk topping og gode råvarer i suppa, er disse suppene noe for seg selv!

MENY ferdig thaisuppe og tomatsuppe

Begge suppene kommer i ståpose og skal kun varmes. Suppene kommer uten topping, så tilsett det selv foretrekker og server den gjerne med ferskt brød.  

  • Ferdig thaisuppe er en krydret og full av smak. Suppen er laget av kokosmelk og kyllingkraft, med grønnsaker som løk, gulrot og paprika. Ingefær, chili, koriander og sitrongress gir suppen den klassiske thaismaken. Lyst til å prøve den som gryte? Tilsett kylling, fisk eller skalldyr og server med ris eller nudler. 

  • Ferdig tomatsuppe er en kremet og fyldig tomatsuppe av ferske og soltørkede tomater, fløte, kyllingfond, basilikum og hvitløk. Suppen er utviklet av våre egne kokker i MENY-Lauget.

To spennende nyheter høsten 2020, som fikk terningkast 5 i Dagbladets suppetest 2. oktober 2020

Nyhetene Ferdig Thaisuppe og Ferdig Tomatsuppe fikk begge terningkast 5 i Dabladets suppetest 2/10-2020 Nyhetene Ferdig Thaisuppe og Ferdig Tomatsuppe fikk begge terningkast 5 i Dabladets suppetest 2/10-2020

Historien til vår populære fiskesuppe

Sørlendingen Hans var medlem av MENY-lauget og moren hans lagde en fiskesuppe som smakte av kjærlighet til hele Arendals skjærgård. Den var så god at vi syntes hele Norge burde få smake den. 

Derfor utviklet vi denne suppen i praktisk beger til våre kunder, med de aller beste råvarene, stavede grønnsaker og god fiskekraft. 

Vår populære fiskesuppe med fersk topping får du kun hos MENY. Vår populære fiskesuppe med fersk topping får du kun hos MENY.

Resultatet ble en smakfull, velbalansert suppe som tusenvis har trykket til sitt bryst - og det er jammen ikke rart når den smaker så godt!

Hjemme hos deg selv varmer du opp suppen og lar fisken trekke i tre minutter - og så kjapt kan du servere en fiskesuppe som smaker like godt som hjemme hos moren til Hans.