Dagens middag i MENY

Dagens middag i MENY

Visste du at hos MENY får du alltid en varm og god middag, helt klar til å spise? Utvalget vil være ulikt fra butikk til butikk, men med egne oppskrifter og gode råvarer tilbyr vi alltid en skikkelig god middag som smaker hjemmelaget.

Varm middag i MENY

Er du usikker på hva du skal ha til middag i dag? Har du dårlig tid, eller lyst på noe annet enn det barna vil ha?

Vi i MENY ønsker å hjelpe alle våre kunder med gode middager hver dag, uansett om du skal lage fra bunnen, bruke baser til gryter og sauser, eller bare kjøpe noe helt ferdig.

Få varm og knallgod middag hver dag i alle våre butikker
fra kl 14.00-18.00

Hva er på menyen?

Utvalget av middagsretter vil variere fra butikk til butikk. Dette er fordi vi heier på lokale spesialiteter og tradisjoner. Mange av våre butikker har tilbudt varm middag i flere år allerede, og har faste kunder som gleder seg over disse rettene.

På MENY Hovenga i Porsgrunn serverer de flesk & duppe hver tirsdag, mens på MENY Saga i Skien er det flesk & duppe på torsdagene, mens det på mandager er «butikklaget» fiskegrateng som serveres. Hos MENY Fosnavåg er det «heimelaga potetball» hver torsdag.

De nye smakene

I tillegg til det som allerede tilbys, har vi utviklet 5 knallgode retter, basert på gode oppskrifter og råvarer av høy kvalitet. Hos noen butikker vil du finne alle disse, mens hos andre vil det kun tilbys et utvalg. Spør etter varm middag i din butikk, og få den hjelpen du trenger lokalt.

Dette er ferdigrettene du finner i mange av våre butikker:

  • Elgkarbonader med potetmos, rosenkål og fløtesaus
  • Håndstekte kjøttkaker med saus, gulrøtter og poteter
  • MENYs egen  butter chicken med yoghurtmarinert lårfilet av kylling, ingefær, hvitløk og gul basmatiris
  • Fiskefilet med poteter, gulrotstuing og chorizo
  • Kyllinggryte med potetmos