Biffsnadder av norsk Angus i ferskvaredisken

Biffsnadder av norsk Angus i ferskvaredisken

Hektisk hverdag, og liten tid til å planlegge middag? Nå får du kjøpt ferdig biffsnadder av Angus - alt du trenger å gjøre er å varme det opp hjemme og servere med godt tilbehør.

Hva skal du ha til middag i dag? Spørsmålet blir stilt ofte, og det er ikke lett å finne på noe nytt og spennende hver dag - spesielt ikke om man har dårlig tid eller ikke ønsker å bruke lang tid på middagen. 

Hos MENY finner du nå ferdigstekt og krydret biffsnadder av angus med løk - en enkel måte å sikre proteinet i middagen på!

Få angussnadder levert hjem:

Kjøp det du trenger

Biffsnadderet selges i løsvekt i ferskvaredisken, så her kan du kjøpe akkurat det du trenger. Da slipper du å sitte igjen med mye rester. 

Vi har gjort all jobben med kjøttet, det eneste du trenger å gjøre er å varme det opp før det serveres. 

Hva er biffsnadderet laget av?

Biffsnadderet er tynnskåret og møre strimler av Angus rundstek og bog. Kjøttet skives og krydres lett med løk, hvit pepper, paprika og spisskummen, deretter tres kjøttet lagvis på store gyrosspyd og stekes før det strimles.

Kjøtt av norsk Angus - rødt kjøtt med god samvittighet

Kjøtt av norsk Angus - rødt kjøtt med god samvittighet

Bak godt, norsk kjøtt ligger minst to år med hardt arbeid. Det tar litt ekstra tid med Angus, men ventetiden er verdt det.

Slik kan du bruke biffsnadder av Angus

Biffsnadder er enkelt å bruke til de fleste middager. Du kan enkelt lage en wrap med det du har av grønnsaker, toppe med en god dressing og servere en rask middag på farten, eller bruke det som tacokjøtt til fredagstacoen.

Du kan også ha den på pizza, over nachos, i wok, i ramen og nudler, en enkel og digg fried rice, i pasta, eller spis den som klassisk biffsnadder med saus og potetmos.

Enkle oppskrifter med ferdig biffsnadder

Lyst til å lage noe godt med biffsnadder? Her er noen gode oppskrifter hvor du enkelt kan bruke vår ferdige biffsnadder av Angus:

Enkel og rask biffwok

Lag en enkel wok med biffsnadder av Angus, minimais, paprika, cashewnøtter og pepper- og hvitløkssaus. Enkel og veldig god middag for hele familien - perfekt i en travel hverdag.

Klassisk biffsnadder

Biffsnadder er en klassiker med angussnadder, sjampinjong og bearnaisessaus. Server gjerne med søtpotetfries!

Philly cheese steak med biffsnadder

En klassisk amerikansk sandwich gjort enklere med ferdig biffsnadder. Topp med smeltet ost, paprika og sennepsmajones. Bon apétit!

Rask middag? Kjøp ferdig tilbehør til biffsnadderet: