Biffsnadder med søtpotetfries og bearnaise

Biffsnadder er en klassiker med blant annet biffkjøtt, champignon og bearnaisessaus. Vi bruker indre- eller ytrefilet, samt rødløk og fries. Du kan velge om du vil ha pommes frites eller søtpotetfries. (Se egen oppskrift om du vil lage disse fra bunnen.)
Biffsnadder med søtpotetfries og bearnaise

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Server frisk salat ved siden av hvis du ønsker en litt sunnere og mer fargerik middag.

Slik gjør du

  1. Kutt biffen i strimler. Stek biffstrimlene i smør til de er gyldne rundt hele.
  2. Kutt champignon og løk i båter og stek sammen med biffstrimlene de siste 2 minuttene.
  3. Stek pommes frites etter anvisning på pakken. Varm opp bearnaise sausen, eller lag den fra bunnen.
  4. Server biffsnadder med pommes fries og bearnaise saus.