10 populære middagstips

10 populære middagstips

Lurer du på hva du skal ha til middag i dag? Vi har samlet 10 populære tips til enkel hverdagsmiddag.

Rask middag

Vi vet at det kan være vanskelig å komme på gode middager i en hektisk hverdag. Derfor har vi utviklet massevis av oppskrifter med få ingredienser, som du raskt kan lage på en hverdag. Oppskriftene baserer seg på ingredienser som er populære, og ofte på tilbud. Her finner du 10 av de mest populære middagstipsene:

1. Hjemmelaget tomatsuppe

Tomatsuppe er enkelt å lage hjemme, har du hermetiske tomater har du allerede kommet langt. Litt løk, hvitløk og gulrot gir ekstra smak. Vi bruker også kraft. Se steg for steg i video. Topp gjerne med kokt egg eller pølser. Populær som forrett før pannekaker.

2. Baked feta pasta

Denne pastaretten dukket opp som en viral trend i sosiale medier i 2021 og har holdt seg på toppen over populære, raske middager siden. Pasta, ferske tomater, smaksrik ost, få ingredienser og enkel fremgangsmåte. Denne treffer på det meste.

3. Kyllingwok med hoisinsaus

Wok er perfekt når du vil ha en litt sunnere middag full av fargerike grønnsaker. Varier grønnsakene etter smak og hva du har i kjøleskapet. Kylling, svin, biff, scampi, laks eller vegetar - denne kan varieres i det uendelige. 

Nr 4. Tortelliniform med pølse

Server middag hele familien liker! Enkel, gratinert pastaform som passer for både barn og voksne. Bruk gjerne rester i formen.

5. Rask fiskegryte med laks

Har du smakt vår helt egen fiskesuppe? Den har vært kjempepopulær i mange år. Tilsetter du ekstra fisk i terninger kan suppe til én bli en middag for to. 

6. Kylling red curry

Rask curry med MENYs ferdige red curry base. Rik på smak og akkurat passe spicy. Server med naan brød, og tilsett gjerne noen grønnsaker du har liggende i skapet, som gulrot, brokkoli eller blomkål. 

MENYs egne baser og sauser

MENYs egne baser og sauser

I serien "Ukens middag" finner du ikke bare ferdige supper, curryer, lasagne og pizza, her finner du også våre knallgode woksauser, poteter, pastasalat og baser til middag.

7. Gulrotsuppe med appelsin og ingefær

Solgul suppe med friske og gode ingredienser. Server med godt brød. Vi viser deg stegene i video.

8. Pasta med kjøttsaus

Denne går igjen hos mange ukentlig. Lag sausen fra bunnen eller prøv våre ferdige saus med finkuttede grønnsaker. Velg gjerne fullkornspasta for mer fiber.

9. Fiskeburger 

Fiskeburger, eller fiskekake, i burgerbrød er gjerne barnas favoritt med fisk. Topp med revet gulrot og sitron, coleslaw eller eple og tzatziki som her.

10. Kremet pasta med kylling

Pasta med kylling og enkel fløtesaus med parmesan og sopp. Stivelsen fra pastavannet gjør at sausen tykner. For raskere middag, bruk strimlet kylling.

Klikk her for flere raske middager
Rask middag med MENYs ferdigretter

Rask middag med MENYs ferdigretter

Prøv vår populære serie mer ferdige middager utviklet av MENY-Lauget! Velg mellom spennende smaker fra hele verden, basert på gode råvarer og godt håndverk. Alt du trenger å gjøre, er å varme opp maten.