Våre beste salater fra ferskvaredisken

Våre beste salater fra ferskvaredisken

En god salat er det perfekte tilbehøret til både kjøtt og fisk. Våre dyktige matarbeidere lager de ferske salatene i butikken - kjøp det du trenger eller få våre populære salater levert på døren. Perfekt til lunsj eller som tilbehør til middagen.

Frisk salat er perfekt som både tilbehør og lunsj på farten. I ferskvaredisken finner du alltid vår populære brokkolisalat og frisk, gresk salat.

I tillegg har flere butikker også spennende varianter som cæsarsalat, gresk potetsalat eller asiatisk biff- og nudelsalat.

Få våre beste salater levert på døren

Klassisk gresk salat

Vår greske salat med fetaost, agurk, rødløk, oliven og saftige cherrytomater er alltid populær. Server den gjerne til kylling, hvit fisk eller grillet kjøtt. 

Gresk salat er like god året rundt, men i varmt sommervær får den virkelig fram den gode feriefølelsen. 

Gresk salat er en klassisk, enkel og frisk salat som passer til det aller meste. Gresk salat er en klassisk, enkel og frisk salat som passer til det aller meste.

I utvalgte MENY-butikker finner du også en potetsalat  med gresk vri. Med ovnsstekte poteter, balsamico, soltørkede tomater, oliven og feta passer den godt til både grillmaten og middagen.

Lag gresk salat selv:

... eller kjøp ferdig:

De beste tipsene for en god middagssalat

De beste tipsene for en god middagssalat

Det er lett å tenke man ikke blir mett av salat til middag. men en godt balansert salat med proteiner og karbohydrater kan bli en fullverdig måltid. Slik lager du en digg og mettende salat!

Brokkolisalat med bacon

En absolutt bestselger, med tørrsaltet bacon, rosiner, solsikkekjerner, majones og bringebæreddik. Server den som tilbehør til grillet kjøtt eller laks. 

Brokkolisalaten er ekstra god til sommerens grillmat, og den bør også prøves på burgeren. Bruk brokkolisalat istedenfor coleslaw, skikkelig digg!

Eller kjøp ferdig og få levert hjem:

Vegetarisk brokkolisalat med bringebær

Brokkolisalaten vår er så god at vi synes alle skal få nyte den! Her har vi byttet ut baconet med friske, saftige bringebær.

Flere salater i ferskvaredisken

Brokkolisalat og gresk salat er salater du alltid vil finne i MENYs ferskvaredisk og i nettbutikken. Mange butikker har også et større utvalg salater, for deg som har lyst på noe litt annet.

  • Cæsarsalat - klassisk cæsarsalat med vår egen cæsardressing, pinjekjerner og kyllingkjøtt, toppet med parmesan. 
  • Asiatisk biff- og nudelsalat - et fullverdig måltid når du er på farten! Biff og nudler med purre, paprika toppet med hoisin, chili- og ingefærsaus.