Perfekt tilbehør til lunsj og middag fra salatbaren Se video

Perfekt tilbehør til lunsj og middag fra salatbaren

Enten du velger å spise den som hovedrett eller tilbehør, i salatbaren hos MENY finner du hver dag friske, ferdigkuttede grønnsaker og spennende dressinger og dipper.

Med andre ord – et godt utgangspunkt for lunsj eller middag, tilbehør eller hovedrett, på de dagene du har dårlig tid, ikke trenger så mye eller du bare ikke orker å kutte selv. For enklere blir det ikke.

Plukk ut dine favorittgrønnsaker i salatbaren og topp med kylling, tacokjøttdeig, egg, bønner, kikerter - eller et varmt kyllinglår fra varmeskapet. Kjapt og enkelt!

Rask og enkel mat trenger ikke være usunn! Kjøp med deg salat fra salatbaren og ta med deg en laksefilet fra fiskedisken. Kjapp middag på få minutter! Rask og enkel mat trenger ikke være usunn! Kjøp med deg salat fra salatbaren og ta med deg en laksefilet fra fiskedisken. Kjapp middag på få minutter!

Kjøp kun det du trenger

Kanskje du kommer sent hjem fra jobb eller bare skal lage middag til en? Istedenfor å kjøpe et helt salathode, en hel paprika, agurk og et par tomater kan du heller kjøpe akkurat det du trenger i salatbaren.

Slik kan du enkelt unngå å kaste overskuddsmat. I salatbaren har du et rikt utvalg av grønnsaker slik at du kan få med alle dine favoritter - uten å fylle kjøleskapet med store mengder grønnsaker du ikke får spist opp.

Rask og enkel middag til salaten:

Dårlig tid? Bland salat i salatbaren og kjøp en porsjonsfilet med laks i fiskedisken. Stek fisken i ovnen i 15 minutter og vips er middagen servert!
Det er mange forskjellige grønnsaker som skal i tacoen. I salatbaren kan du kjøpe akkurat det du trenger. Det er mange forskjellige grønnsaker som skal i tacoen. I salatbaren kan du kjøpe akkurat det du trenger.

Nyhet! Taco i salatbaren

Taco er en typisk rett hvor man skal ha mange grønnsaker. Om man ikke er mange rundt bordet eller har litt forskjellige ønsker om hva slags grønnsaker som bør være med, kan det lønne seg å kjøpe ferdig fra salatbaren.

Her finner du alt du trenger til fredagstacoen, inkludert nachochips, kikerter, bønner, salsa og fersk guacamole.

For at ikke alle ingrediensene skal blande seg, kan du også finne en egen innsats du kan putte i salatbegeret. Her kan du fylle hvert rom med det du måtte ønske.

Vi anbefaler den ferske guacamolen som er laget av hele 95% fersk avokado.

Om du ikke spiser opp alle tacolefsene, frys dem ned til neste gang! Da har du alltid lefser liggende og slipper å kaste dem.
Gjør det til en vane å spise noe grønt til hvert måltid - også pizzaen. En saftig pizza er veldig god med knasende sprø salat. Gjør det til en vane å spise noe grønt til hvert måltid - også pizzaen. En saftig pizza er veldig god med knasende sprø salat.

Enkelt å spise grønnere

Mange nordmenn får i seg alt for lite grønnsaker i hverdagen. Det er lite som skal til for å øke frukt- og grønnsaksinntaket, og å spise salat som tilbehør er en av de raskeste og enkleste måtene å få i seg mer grønt på.

Prøv for eksempel en sprø grønn salat til pizzaen, til karbonadene fra varmeskapet eller kjøp litt forskjellige grønnsaker i salatbaren du enkelt kan lage wraps av salat alene er litt kjedelig.