Salatbar - rask og litt sunnere middag og lunsj! Se video

Salatbar - rask og litt sunnere middag og lunsj!

En rask salat fra salatbaren gjør det enkelt å spise litt sunnere, også når du bare skal ha middag eller lunsj til én! Her finner du friske, ferdigkuttede grønnsaker og spennende dressinger og dipper hver dag. Server som tilbehør eller egen rett.

Plukk ut dine favorittgrønnsaker i salatbaren og topp med skinke, reker, egg, pasta, bønner, kikerter - eller et varmt kyllinglår fra varmeskapet. Dette er take-away på sitt beste!

Rask og enkel mat trenger ikke være usunn! Kjøp med deg salat fra salatbaren og ta med deg en laksefilet fra fiskedisken. Kjapp middag på få minutter! Rask og enkel mat trenger ikke være usunn! Kjøp med deg salat fra salatbaren og ta med deg en laksefilet fra fiskedisken. Kjapp middag på få minutter!
Emblem
Dårlig tid? Bland salat i salatbaren og kjøp en porsjonsfilet med laks i fiskedisken. Stek fisken midt i ovnen på 200 grader i 12 minutter og vips er middagen servert!

Kjøp kun det du trenger

Kanskje du kommer sent hjem fra jobb, skal rekke noe, eller bare skal lage middag til en? Istedenfor å kjøpe mer enn du trenger og risikere at det bare blir liggende, kan du kjøpe akkurat det du trenger i salatbaren.

Enten du ønsker en grønn tilbehørsalat, eller et komplett måltid til én, så setter du raskt sammen den miksen du liker best. 

Rask og enkel middag til salaten:

Emblem
Når du skal ha et raskt måltid til én, er salatbaren et godt valg for å unngå matsvinn!

Taco i salatbaren

Nå kan du enkelt lage taco for én! Taco er en rett som krever mange ingredienser og som ofte er forbeholdt dem som er flere rundt bordet.

Det er mange forskjellige grønnsaker som skal i tacoen. I salatbaren kan du kjøpe akkurat det du trenger. Det er mange forskjellige grønnsaker som skal i tacoen. I salatbaren kan du kjøpe akkurat det du trenger.

Nå kan du kjøpe det meste du trenger i salatbaren, og servere med tacokjøttdeig og tortillas hjemme. Husk at tacokjøttdeig kan fryses ned i porsjoner. 

Her finner du alt du trenger til fredagstacoen, inkludert nachochips, kikerter, bønner, salsa og fersk guacamole.

For at ikke alle ingrediensene skal blande seg, kan du også finne en egen innsats du kan putte i salatbegeret.

Her kan du fylle hvert rom med det du måtte ønske.

Emblem
Prøv den ferske guacamolen i salatbaren som er laget av hele 95% fersk avokado.

Enkelt å spise grønnere

Mange nordmenn får i seg alt for lite grønnsaker i hverdagen. Det er lite som skal til for å øke frukt- og grønnsaksinntaket, og å spise salat som tilbehør er en av de raskeste og enkleste måtene å få i seg mer grønt på.

Gjør det til en vane å spise noe grønt til hvert måltid - også pizzaen. En saftig pizza er veldig god med knasende sprø salat. Gjør det til en vane å spise noe grønt til hvert måltid - også pizzaen. En saftig pizza er veldig god med knasende sprø salat.

Prøv for eksempel en sprø grønn salat til pizzaen, til karbonadene fra varmeskapet eller kjøp litt forskjellige grønnsaker i salatbaren du enkelt kan lage wraps av salat alene er litt kjedelig.