Fiskewok – raskt, godt og enkelt

Fiskewok – raskt, godt og enkelt

Glem mange ingredienser, kutting og lang steketid! Plukker du med deg ferdig fiskewok fra fiskedisken, er middagen klar i en fei.

Woken er fersk, lages i butikken, og er en stor kundefavoritt. Det er kanskje ikke så rart når man får fersk og smakfull middag på 15 minutter!

Fiskewoken er dessuten svært anvendelig. Du kan bruke fiskewoken i MENYs egen fiskesuppe, ha den på grillen i folie, tre fisk og grønnsaker på grillspyd, bruke den i en salat og ikke minst mikse den med mange ulike, deilige sauser.

Fiskewok på 4 forskjellige måter

Dårlig tid? Prøv disse 4 variantene og du har et fullverdig måltid på 15 minutter!

 1. Få en sweet and sour vri på woken ved å blande fiskewok med sursøt saus. Server med ris.
 2. Hva med en teriyaki-variant? Lag sausen selv, eller kjøp ferdig. Server med ris eller eggnudler.
 3. Fiskewok er også godt sammen med kokosmelk og sataysaus. Sataysausen lager du selv eller kjøper ferdig, og heller over woken når den er stekt.
 4. Ønsker du å servere fiskewok med kokosmelk, blander du bare sammen kokosmelk, gul currypaste, soyasaus, fishsauce og oystersaus.

Stek fiskewoken 8 min i en panne, hell over sausen og la trekke i ytterligere 5 minutter. Server gjerne ris eller nudler ved siden av.

Få alt du trenger levert hjem:

Wok er et velsmakende måltid. Bruk det du har av grønnsaker og skjær fiskebitene i 1-2 cm store biter. Stek, server og nyt! Wok er et velsmakende måltid. Bruk det du har av grønnsaker og skjær fiskebitene i 1-2 cm store biter. Stek, server og nyt!

Noen ganger får gode initiativ fantastiske følger. Fiskewoken du finner hos MENY er resultatet av en ønske fra en flittig matarbeiders om ikke å kaste godt fiskekjøtt.

I fiskedisken fileteres og skjæres det mye fisk hver dag. Åse, som nå er pensjonert, var svært opptatt av å bruke hele fisken.

Hun laget derfor en svær wok med gode biter av laks, steinbit og annen fisk, kokt scampi, grønn squash, rød, gul og grønn paprika, sukkererter, minimais, purreløk, sitronpepper og solsikkeolje, og satte den på is i fiskedisken. Det var begynnelsen på en suksesshistorie.

Dette finner du i fiskewoken:

 • Gode biter av laks, steinbit og annen fisk
 • Kokt scampi
 • Grønn squash
 • Rød, gul og grønn paprika
 • Sukkererter
 • Minimais
 • Purreløk
 • Sitronpepper
Slik lykkes du med wok

Slik lykkes du med wok

Wok er en god måte å lage raske middager med mye grønnsaker og spennende smaker. Må man ha wokpanne, hvordan woke frosne grønnsaker og er wok sunt? Her er alt du trenger å vite før du lager wok.