Biff og spesialiteter

Biff og spesialiteter

MENY Steakhouse

Uansett om du foretrekker biff av indrefilet, ytrefilet, mørbrad eller entrecôte, hos oss finner du alltid et stort utvalg biff og spesialiteter av ypperste kvalitet. Her finner du våre beste og populære oppskrifter på biff, de beste råvarene og tipsene som gir perfekt biff - hver gang.

Perfekt biff - hver gang

Det er enklere enn du tror å servere en perfekt stekt biff! Hvis du alltid bommer med stekegraden, bruk steketermometer - da treffer du blink hver gang. Her er våre beste tips for å lykkes med tilbereding av biff.

MENY Angus - vår beste biff

Vi er stolte av å kunne tilby norsk Angus i alle våre butikker. Norsk Angus finner du kun hos MENY og i mange ulike stykningsdeler med kvalitetsgaranti. I utvalgte butikker finner du også Dry Aged, en smaksrik biff som er tørrmodnet i butikk.

Lyst til å prøve noe nytt? Culotte har et delikat fettlokk, som i likhet med andebryst blir delikat sprøtt når det brunes. Dette gir masse god smak!

De aller møreste biffene

... finner du i MENYs kjøttdisk. Her har vi et stort utvalg indrefilet, ytrefilet, mørbrad, entrecôte, flatbiff - også av MENY Angus. Server biffen med godt tilbehør og en god saus, så har du en fantastisk helgemiddag!

Få helgens biff levert rett hjem

Biff til tacoen

Biff egner seg godt til autentisk taco. Gjør det enkelt ved å helsteke biff som flank steak, entrecote, ytrefilet, mørbrad eller flatbiff og skjær den opp i tynne, delikate skiver. Serveres med en deilig, hjemmelaget guacamole og en spicy salsa - fantastisk helgemat og kosemat!

Godt tilbehør til biff

Selv den beste biffen kan bli kjedelig uten godt tilbehør på tallerkenen. Klassikere som fløtegratinerte poteter, bernaisesaus eller ovnsbakte rotgrønnsaker passer godt. Har du lyst til å prøve noe mer spennende kan du gå for en deilig soppstuing eller en god rotmos. Her er våre beste oppskrifter.

Det er lov å ta noen snarveier. Hos MENY finner du ferdigsauser av høy kvalitet som smaker som hjemmelaget. Bare varm opp sausen og server!

Spennende tilbehør til biffen:

Biff utenom det vanlige

Hos MENY finner du et stort utvalg av de vanlige biffene, men også spennende stykningsdeler og kjøttstykker som denver steak, flank steak, dragebiff og teres major av MENY Angus. Prøv en av våre spennende oppskrifter, eller få tips av våre dyktige matarbeidere i kjøttdisken.

Har du prøvd en av disse?

Biff i wrap, sandwich og salat

Selv om biff ofte nytes med mye godt tilbehør som helgemiddag, er det ingenting i mot å lage mer hverdagslige retter med biff.
Hvorfor ikke lage en god lunsj med en biffsandwich eller en spennende salat? Biff passer også utmerket i en wrap eller til fredagstacoen.