Entrecôte med chimichurri og urtepoteter

Saftig biff av entrecôte med ovnsbakte poteter med urter og ovnsbakte, smaksrike tomater. Chimichurri er en kald urtesaus som brukes mye i sør- og mellom-Amerika. Denne passer veldig godt til biff og gir mye, god smak.
Entrecôte med chimichurri og urtepoteter

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Ha friske urter over retten like før servering, f.eks. koriander.

Slik gjør du

  1. Vend cherrytomatene i olje og krydre dem med salt og pepper. Legg tomatene i en ildfast form sammen med de ovnsbakte potetene. Stek på 180 grader i 10 minutter. Ønsker du å lage potetene fra bunnen av kan du skjære gode poteter i båter, ha over olivenolje, havsalt og urter, og steke dem på 200 grader i 30 minutter.
  2. Krydre entrecôte-skivene med salt og pepper. Stek entrecôtene i smør til de er gyllne på begge sider og rosa i midten. Dette tar ca 3 minutter på hver side. La entrecôten hvile i noen minutter før den serveres.
  3. Server entrecôten sammen med de ovnsbakte potetene, tomatene og chimichurri.