MENY Steakhouse - her får du den beste biffen

MENY Steakhouse - her får du den beste biffen

Vil du lykkes med biffmåltidet, trenger du kjøtt av god kvalitet. Vi hjelper deg å velge den riktige biffen og tilbehøret, og vi gir deg kunnskapen du trenger for å tilberede den perfekt.

Vi har gjort det enkelt for deg. Nå har vi samlet våre aller beste biffer under navnet STEAKHOUSE i ferskvareavdelingen. STEAKHOUSE er din garanti for at biffen holder høy kvalitet og de ulike stykkene er håndskåret av dyktige matarbeidere. 

Flat iron, culotte, teres major, tri tip, flank steak og skirt steak er blant Angus-biffene du finner hos MENY Flat iron, culotte, teres major, tri tip, flank steak og skirt steak er blant Angus-biffene du finner hos MENY

Biff er mer enn entrecôte

Her i Norge blir vanligvis 10 prosent av dyret til saftig biff. Resten kvernes og havner i kjøttdeig og burgere. I biffland som Sør-Amerika, bruker de en dobbelt så stor andel av dyret til ulike stykningsdeler, og vi ønsker å gi deg de samme matopplevelsene.

Du har kanskje hørt om noen av dem: Tomahawk, Denver steak, Tri Tip, Flank Steak, Hanger steak, Dragebiff, Teres major, Flat iron, Skirt Steak, Spider steak, og Culotte. Disse finner du under STEAKHOUSE-skiltet, men utvalget vil variere mellom butikkene. Kom innom og sjekk biffutvalget i din lokale MENY-butikk!

Dette er de ulike biffene av MENY Angus

Dette er de ulike biffene av MENY Angus

Indrefilet, ytrefilet og entrecôte vet du kanskje hva er, men har du hørt om culotte, tri tip, hanger steak eller dragebiff? Her er de beste og mest smakfulle biffene du ikke visste om!

En kvalitet i særklasse

Vi er stolte av å kunne tilby Norsk Angus i alle butikkene våre. Norsk Angus får du kun hos MENY og i mange ulike stykningsdeler med kvalitetsgaranti. I noen utvalgte butikker finner du også Dry Aged, en smaksrik biff som er tørrmodnet i butikk.  

Bak en skikkelig god biff fra Angus ligger mye lidenskap, norsk natur og en gjeng engasjerte kokker. MENY samarbeider med 830 Angusgårder, for å kunne tilby den unike kvaliteten.
Alt om biff

Alt om biff

I kjøttdisken finner du mange ulike biffer å velge mellom, og det er lett å ende opp med det samme hver gang. Vi guider deg gjennom alt du finner i kjøttdisken, så du vet hvilken biff du kan prøve neste gang.

Spør en kjøttekspert

Våre dyktige matarbeidere har ofte kokk- eller butikkslakterbakgrunn, og de er på jobb for å hjelpe deg med å lykkes med middagen.

Vi guider deg gjennom hvilket stykke som passer perfekt for anledningen og skjærer gjerne til deg på stedet. Trenger du inspirasjon til nye retter eller vil lære noe nytt, spør oss!

Det perfekte tilbehøret til biffen

En perfekt tilberedt biff er god i seg selv, men blir enda bedre med riktig tilbehør. Vi har gjort det enkelt og har samlet mye tilbehør lett tilgjengelig under STEAKHOUSE. Spør en av matarbeiderne våre, vi hjelper deg gjerne med hva som passer til akkurat din middag.

Det beste tilbehøret til biff

Det beste tilbehøret til biff

En saftig biff er som skapt for helg. Ta deg litt ekstra tid til å tilberede og sette sammen en god rett, så har du nydelig helgemat som gjør at kvelden varer.

Reddet fra kverna

Vi i MENY er stolte av å utnytte en større del av dyret enn hva som er vanlig i Norge. Først og fremst fordi vi kan gi deg nye, gode matopplevelser. Men også fordi vi synes det er synd at stykningsdeler som er anerkjente i andre land, får et litt anonymt endelikt i kjøttdeig her hjemme.

Oppdag noe nytt og kos deg med en skikkelig mør og smaksrik biff.