5 raske middager med nygrillet kylling

5 raske middager med nygrillet kylling

Middagstips! Hos MENY får du nystekt grillet kylling i varmeskapet hver eneste dag i alle våre butikker. Hel stekt kylling er et godt utgangspunkt for en god, lett og rask hverdagsmiddag.

Hver dag steker alle våre butikker hel kylling, opp til flere ganger om dagen. Kyllingen er narasinfri og du får både hel kylling, kyllinglår og kyllingvinger. Med andre ord får du fersk, nygrillet og saftig kylling hele dagen.

- MENYs grillkylling er allroundkrydret med grillkrydder, og den kan derfor inngå i mange forskjellige retter, forteller Espen Lie, leder av MENY-Lauget.

Den kan også smaksettes videre, med for eksempel en BBQ-saus. I en pasta-, nudel- eller cæsarsalat kan en grillet kylling mette en hel familie.

Du får både helt og halv grillet kylling, og vi deler den gjerne for deg!

5 tips til gode oppskrifter med nygrillet kylling

Hva kan man bruke nygrillet kylling til? Her er noen gode  og enkle middagstips med grillet kylling:

1. Kyllingsalat med honningdressing

Enkel og rask oppskrift på kyllingsalat med nygrillet kylling, gulrøtter og honningdressing. Kyllingsalat er lett og god mat. Legg ingrediensene hver for seg på fat eller i skåler, og la hver enkelt blande sin egen favorittsalat!

2. Thai red curry

En krydret, rask og god kyllingrett med thailandske smaker. Grillet kylling passer perfekt med red curry paste, fersk ingefær, hvitløk, kokosmelk og mange andre gode smaker. Deilig asiatisk middag til hele familien.

3. Quesadillas med grillet kylling

Dette er favorittmat for hele familien. Quesadilla er godt både i matpakker og som kveldskos, og med grillet kylling lages den raskt. Denne retten kan fint passe som forrett også. Alt du må gjøre er å halvere mengden per person.

4. Pasta carbonara med nygrillet kylling

Spagetti carbonara er en enkel og smaksrik pastarett fra Italia. Med revet parmesan, egg og fløte får du den beste pastasausen av dem alle.

I denne oppskriften blir middagsfavoritten enda bedre med nygrillet kylling, cherrytomater og bacon.

5. Rask pastasalat med kylling

Kyllingsalat er sunt, godt og enkelt. I denne kyllingsalaten kombinerer vi rødløk, fetaost og melon, toppet med en enkel dressing. Tropiske frukter kombinert med salat gir retten et sommerlig preg som kler den godt.