Thai red curry med kylling

Oppskrift på en krydret, rask og god thairett med red curry paste, fersk ingefær, hvitløk, kokosmelk og mange andre gode smaker. Deilig asiatisk middag til hele familien.
Thai red curry med kylling

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Har du dårlig tid? Prøv Thai red curry med kylling fra MENYs Heat&Eat serie.

Slik gjør du

  1. Fres finhakket løk og hvitløksfedd i rapsolje i to minutter. Ha i currypaste, ingefær, koriander, tomatpuré, fiskesaus, soyasaus og kokosmelk. La koke i fem minutter og kjør til en jevn saus med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. Tilsett litt finhakket chili hvis du ønsker retten sterkere.
  2. Stek kyllingfilet, paprika, sukkererter og vårløk i litt rapsolje i tre minutter. Ha over sausen og la koke i fem minutter.
  3. Server med nykokt ris.