Thai red curry med kylling

Oppskrift på en hjemmelaget, krydret thairett basert på red curry paste, med fersk ingefær, hvitløk, kokosmelk og frisk koriander. Dersom du ønsker en kjøttfri variant kan du bytte ut kyllingen med kikerter og mer grønnsaker. Klikk på film så viser vi deg hvordan du koker ris til.
Thai red curry med kylling Se video

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Har du dårlig tid? Prøv Thai red curry med kylling fra MENYs Heat&Eat serie.

Slik gjør du

  1. Fres finhakket løk og hvitløksfedd i rapsolje i to minutter. Ha i currypaste, ingefær, koriander, tomatpuré, fiskesaus, soyasaus og kokosmelk. La koke i fem minutter og kjør til en jevn saus med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. Tilsett litt finhakket chili hvis du ønsker retten sterkere.
  2. Stek kyllingfilet, paprika, sukkererter og vårløk i litt rapsolje i tre minutter. Ha over sausen og la koke i fem minutter.
  3. Server med nykokt ris.