Lag noe godt med kylling

Lag noe godt med kylling

Enten du er på utkikk etter en rask og sunnere hverdagsmiddag eller et finere helgemåltid, passer kylling perfekt. Med sin milde, gode smak passer kylling til det meste. La deg inspirere med våre beste oppskrifter, tilberedings- og steketips. 

Prøv kylling på grillen

Kylling er enkelt å grille og passer de fleste marinader, bbq-sauser og det gode tilbehøret vi liker å grille. Lag grillspyd, eller hva med å grille kylling flatbird, hel kylling eller kyllingvinger? Det er enkelt og skikkelig godt!

Helgemat med kylling

Kylling er ikke bare enkel hverdagsmat, det passer også godt som deilig helgemat, lørdagsmiddag, selskapsmat og søndagsmiddag. Imponer gjestene med helstekt kylling, eller lag en klassisk coq au vin.

Kylling kler mange smaker, og derfor passer kylling så godt til så mange ulike retter! Prøv en kruttsterk kyllinggryte eller en mild pastasalat med pesto - kylling passer like godt i begge rettene.

Slik tilbereder du kylling

Ender du ofte opp med tørr og overstekt kylling? Her er våre beste tilberedingstips for å steke kylling og få et saftig resultat - hver gang.

Fristende salater med kylling

Med sin milde smak passer kylling perfekt i salat til lunsj, mellommåltid eller en lettere middag. Prøv en klassisk pastasalat med kylling, eller hva med en frisk salat med kylling og vannmelon?

Dårlig tid? Ferdigstekt kylling til raske måltider

Litt sunnere middag med kylling

Kylling er magert, proteinrikt kjøtt og er perfekt om man vil spise litt sunnere. Server med ekstra gode grønnsaker og spennende tilbehør som blomkålris, appelsin og granateple. 

Godt og enkelt tilbehør

Emblem
Liten tid til å lage middag? Kjøp nygrillet, varm kylling i din MENY-butikk! I varmeskapet finner du hel kylling, kyllinglår og kyllingvinger klare til å nytes.

Hverdagsgryte med kylling

Har du lyst på en varmende og enkel gryterett til middag? Kylling gjør seg godt i raske gryteretter som tikka masala eller en deilig gryterett med fløte og grønnsaker. Med litt ris eller pasta til er middagen servert! 

Emblem
Prøv kylling med litt frisk frukt som melon, ananas og jordbær. Frukt tilfører en god friskhet i salaten, og passer perfekt med den milde kyllingen.