Kyllingsalat med pitahaya og granateple

En nydelig salat du kan servere gjester. De vakre fargene til pitahaya, granateple og baby leaf gjør at salaten skiller seg ut. Dressingen smaker friskt av sitron og søtt av honning. Med grillet kylling blir også denne retten enkel å lage.
Kyllingsalat med pitahaya og granateple

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Grovhakk gjerne nøtter og rist dem i tørr panne til de er gylne. Topp salaten med de ristede nøttene ved servering.

Slik gjør du

  1. Rens kyllingen slik at du kun har kyllingkjøtt uten skinn og ben. Hvis du bruker kyllingfilet steker du disse i olje til de er gjennomstekt. Brun først på høy varme og så sett temperaturen ned noe.
  2. Skrell pitahayaen og kutt fruktkjøttet i terninger. Bland pitahayaen med kylligkjøttet, granateple, bjørnebær og salat.
  3. Bland olivenolje, sitronsaft, sitronskall og honning. Vend dressingen inn i salaten like før servering.