Fristende lunsj- og småretter
bilde av embelem

Fristende lunsj- og småretter

Midt på dagen trenger vi skikkelig påfyll, og en god lunsj et viktig avbrekk i en hektisk hverdag. Prøv noe nytt - som scones, salat, sandwich, pai eller omelett. Her finner du fristende, enkle og litt sunnere forslag til gode lunsj- og småretter.

Rask lunsj hjemme eller på farten

Enten du ikke har tid til å lage lunsj eller må ha noe å spise på farten, finner du alt du trenger hos MENY. 

I ferskvaredisken finner du ferske salater, nygrillet kylling og varme karbonader og andre kaker. Her finner du også fullverdige måltider du kan varme selv eller spise som de er.
Husk godt tilbehør fra salatbaren - perfekt til lunsj og middag.

Lag en smakfull lunsjsalat

Salat behøver ikke være kjedelig eller smakløst. Her kan du bruke restene fra gårsdagens middag, eller lage en salat basert på hva du har i kjøleskapet. En enkel, frisk og perfekt lunsj!

Et godt tips er å prøve frukt i salaten som druer, jordbær og melon. Nøtter og kjerner er også perfekt i enhver salat. Prøv valnøtter, hakkede mandler eller gresskarkjerner i salaten neste gang.

Har du lyst på litt ekstra krønsj i salaten? Bruk biter av knekkebrød!

Lunsjbowl full av fristende grønnsaker

Om du er glad i frisk og fargerik mat, bør du prøve en lunsjbowl! Bruk det du har i kjøleskapet og anrett pent i en bolle. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Varmende suppe til lunsj

På en kjølig dag passer det perfekt med en lun og varmende suppe til lunsj. Lag den på forhånd og varm opp til lunsj, eller la den stå å putre en stund mens du gjør noe annet. Server med godt brød til.

Lag suppe fra bunnen av, eller kjøp ferdige supper av høy kvalitet hos MENY.

Prøv en av våre fristende ferdigsupper:

Lunsj er også en gyllen anledning til å bruke rester fra gårsdagens middag.

Lag smakfulle wraps

Wraps er en perfekt anledning til å bruke opp det du har i kjøleskapet, eller å ha med seg til lunsj. Har du alltid noen tortillalefser liggende, er det lett å lage rask og enkel lunsj. 

God lunsj med egg

Egg inneholder mye god næring, og passer dermed utmerket til et måltid midt på dagen. Et par stekte egg passer fint på et par brødskiver, men hvorfor ikke lage en omelett eller eggerøre? 

Frisk yoghurt til lunsj

Yoghurt passer perfekt til både frokost og lunsj - eller bare som et mellommåltid når du vil ha litt ekstra påfyll.

Få inspirasjon til å bruke yoghurt på nye måter! Her er noen tips til nye toppinger og oppskrifter med yoghurt i matlagingen.