Ovnsbakt kylling med kikerter og paprika

En smaksrik og middelhavsinspirert kyllingmiddag med masse sunn, fargerik paprika, hvitløk og kikerter. Dette er en kyllingform som bakes i ovnen og blir en glutenfri hverdagsmiddag for hele familien.
Ovnsbakt kylling med kikerter og paprika

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Salte og pepre kyllingfiletene og brun dem raskt i en panne. De trenger ikke gjennomstekes ennå. Ta filetene ut og sett til side.
  2. Fres paprika, løk, hvitløk, paprikapulver, spisskumin og tørket timian i den samme pannen et par minutter.
  3. Tilsett kikerter og kyllingkraft og kok ut pannen før det hele has over i en ildfast form.
  4. Legg kyllingbrystene oppå kikertblandingen og stek det hele i ovnen 20 minutter på 200 grader.
  5. Servér med et dryss persille eller frisk timian, potetmos eller ris.