Cæsarsalat med kylling og bacon

Klassikeren cæsarsalat består av saftig kylling, sprø krutonger, romanosalat, kremet dressing toppet og revet parmesan. Topp med knasende sprø bacon! Denne kyllingsalaten er enkel å lage og som smaker herlig.
Cæsarsalat med kylling og bacon

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader. Skjær loffen i små terninger, bland med olivenolje, hvitløk, salt og pepper.
  2. Stek krutongene til de er gyllne og sprø. Dette tar ca 10 minutter. Avkjøl krutongene.
  3. Kjør sammen majones, kapers, parmesan og ansjosfiletene med en stavmikser. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  4. Bland Cæsardressingen med salaten og legg den utover et stort fat. Topp salaten med kylling og sprø krutonger.