Nakkekoteletter med chili bearnaise

Saftige nakkekoteletter av svin med chili bearnaise, ovnsbakte poteter og grønnsaker. Rask og veldig smakfull middag som du enkelt lager på under 20 minutter. Dette blir fort en ny familiefavoritt.
Nakkekoteletter med chili bearnaise

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Pensle gjerne nakkekotelettene med en god bbq saus når de ligger i stekepannen for ekstra smak.

Slik gjør du

  1. Krydre 2 nakkekoteletter med salt og pepper. Stek kotelettene i litt rapsolje til de er gylne på begge sider og akkurat gjennomstekt. Dette tar ca. 4 minutter på hver side.
  2. Varm 300 gram ovnsbakte grønnsaker og 340 gram ovnsbakte poteter i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter.
  3. Varm 1 boks chili bearnaise og ha over retten. Sausen kan også serveres kald.