Fylte svinekoteletter med balsamicobakt løk og salat

Smaksrik middagsrett med deilig sødmefull løk. Lag gjerne de bakte løkene med soyasaus.
Fylte svinekoteletter med balsamicobakt løk og salat

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Smaksrik middagsrett med deilig sødmefull løk. Lag gjerne de bakte løkene med soyasaus.
  2. Rens og del løken i grove biter. Kok løken i vann i ca. 10 min, hell av vannet og ha løken over i en ildfast form med balsamicoeddik og smør. Stek i ovnen på 225 °C i ca. 10 min.
  3. Bland ost og pesto. Skjær et snitt i kotelettene og fyll med chorizo og osteblandingen. Krydre med salt og pepper og stek i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side. (alternativt ferdigfylte fra Meny)
  4. Vask og del salat. Server kotelettene med bakt løk og salat med sausen fra løkpannen.
  5. Godt og enkelt!