Fylte svinekoteletter med balsamicobakt løk og salat

Fylte svinekoteletter med balsamicobakt løk og salat

Ingredienser

Fylte svinekoteletter med balsamicobakt løk og salat

4 stk svinekoteletter
150 g revet hvitost
2 ss tomatpesto
16 skiver chorizo
1 dl søt balsamicoeddik
200 g grønn salat
smør
6 stk løk

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Smaksrik middagsrett med deilig sødmefull løk. Lag gjerne de bakte løkene med soyasaus.

  1. Smaksrik middagsrett med deilig sødmefull løk. Lag gjerne de bakte løkene med soyasaus.
  2. Rens og del løken i grove biter. Kok løken i vann i ca. 10 min, hell av vannet og ha løken over i en ildfast form med balsamicoeddik og smør. Stek i ovnen på 225 °C i ca. 10 min.
  3. Bland ost og pesto. Skjær et snitt i kotelettene og fyll med chorizo og osteblandingen. Krydre med salt og pepper og stek i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side. (alternativt ferdigfylte fra Meny)
  4. Vask og del salat. Server kotelettene med bakt løk og salat med sausen fra løkpannen.
  5. Godt og enkelt!