Svinekoteletter med rødvinssaus

Koteletter er raskt og enkelt å tilberede, og smaker veldig godt. I denne oppskriften får kotelettene følge av saltkokte poteter, friske grønnsaker og en herlig rødvinssaus som bare trenger å varmes før servering. Både svinekoteletter og nakkekoteletter kan brukes.
Ukens Middag Ukens Middag Ukens Middag
Svinekoteletter med rødvinssaus

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Tilsett gjerne litt finhakket timian i pannen sammen med kotelettene for ekstra smak.

Slik gjør du

  1. Krydre svinekotelettene med salt og pepper. Stek dem i olje eller smør til de er gylne på begge sider og gjennomstekt. Dette tar ca. 4 minutter på hver side.
  2. Varm de saltkokte potetene i litt vann eller i ovnen ved 180 grader til de er gjennomvarme. Dette tar ca. 10 minutter.
  3. Kok bukett mixen i lettsaltet vann til grønnsakene er møre, men fortsatt har litt tyggemotstand. Dette tar ca. 3-4 minutter.
  4. Varm rødvinssausen i en kjele med vann eller hell sausen over i en kjele og kok den før servering.