Svinekoteletter med rødvinssaus

Koteletter er raskt og enkelt å tilberede, og smaker veldig godt. I denne oppskriften får kotelettene følge av saltkokte poteter, friske grønnsaker og en herlig rødvinssaus som bare trenger å varmes før servering. Både svinekoteletter og nakkekoteletter kan brukes. En middag med det lille ekstra som du enkelt lager på under 20 minutter!
Svinekoteletter med rødvinssaus

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Tilsett gjerne litt finhakket timian i pannen sammen med kotelettene for ekstra smak.

Slik gjør du

  1. Krydre nakkekotelettene med salt og pepper. Stek kotelettene i olje eller smør til de er gylne på begge sider og gjennomstekt. Dette tar ca. 4 minutter på hver side.
  2. Varm de saltkokte potetene i litt vann eller i ovnen ved 180 grader til de er gjennomvarme. Dette tar ca. 10 minutter.
  3. Kok bukett mixen i lettsaltet vann til grønnsakene er møre, men fortsatt har litt tyggemotstand. Dette tar ca. 3-4 minutter.
  4. Varm rødvinssausen i en kjele med vann eller hell sausen over i en kjele og kok den før servering.