Svinekoteletter med fersken og chili

Svinekjøtt har en sødme som gjør at den egner seg godt sammen med frukt. Dette er en spennende oppskrift hvor vi lager en saus av fersken og eplejuice. Chili gjør at sausen også får et lite kick. Svinekoteletter kan erstattes med sommerkoteletter, og istedenfor fersken kan du også bruke nektarin.
Svinekoteletter med fersken og chili

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Grovhakkede hasselnøtter er godt over retten ved servering.

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Krydre kotelettene med pepper og brun dem på begge sider i smør.
  3. Ha fersken, chili og bladpersille i pannen og la frese i et par minutter. Ha i eplejuicen og la koke til sausen begynner å tykne. Dette tar ca 10 minutter. Dersom du ønsker at sausen skal tykne før ferskenskivene har kokt helt i stykker, kandu jevne med litt maizena.
  4. Server kotelettene og sausen med nykokt ris. Pynt gjerne med hakket, frisk persille like før servering.