Linguini med reker i kremet saus

Linguini med reker i kremet saus

Ingredienser

400 g Linguini
1 stk hvitløksfedd
1 ts olivenolje
3 dl kremost naturell
3 dl kremfløte
2 ss gressløk
200 g Jacobs Utvalgte pillede reker
1 ss sitronsaft
4 ss lakserogn
75 g parmesan
salt
pepper
kjørvel
Kjøp i MENY Nettbutikk

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Pasta i kremet saus med reker, lakserogn og parmesan er en lettvint og delikat familiemiddag til både hverdag og helg. Bruk ferske reker for en enda bedre smak!

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken, men spar på 1 dl av kokevannet. Finhakk og fres hvitløk i litt olivenolje i en varm stekepanne.
  2. Tilsett kremost og fløte og kok opp under omrøring. Krydre med salt, pepper og halvparten av gressløken.
  3. Trekk pannen av varmen og vend inn pasta og reker, og smak til med sitronsaft. Spe med litt av pastavannet til du har en glatt og kremet konsistens på sausen.
  4. Server toppet med resten av gressløken, lakserogn, parmesan og kjørvel. Har du flere reker er det dekorativt på toppen også.