Løft middagene med Jacobs Utvalgte

Løft middagene med Jacobs Utvalgte

La de gode råvarene spille hovedrollen under middagen. For det er faktisk forskjell på pasta, pølser og kjøttstykker. Velger du Jacobs Utvalgte får du en litt bedre middag.

Vi har reist verden rundt og valgt ut produktene som er litt tykkere, litt saftigere og som har litt mer smak. Resultatet er en litt bedre hverdagsmiddag og et litt bedre helgemåltid.I sortimentet finner du alt du trenger for å skape matglede på kjøkkenet – i premium kvalitet.

Lar du råvarene spille hovedrollen er det ikke mye som skal til!

Jacobs Utvalgte pasta med kyllingbryst, grønnsaker og sprøstekt spekeskinke Jacobs Utvalgte pasta med kyllingbryst, grønnsaker og sprøstekt spekeskinke


Førsteklasses pasta

En litt bedre middag trenger ikke ta lang tid. Server for eksempel Jacobs Utvalgte pasta, som er litt større og tykkere enn vanlig pasta. Gjennom å støpe pastaen i bronseformer, får Jacobs Utvalgte pasta en naturlig ru overflate som trekker til seg sausen enda bedre.

Italiensk pasta med Jacobs Utvalgte

Italiensk pasta med Jacobs Utvalgte

Fusilloni, Pennoni, Conchiglie, Linguine og Tagliatelle. Kjært barn har mange navn – og former! Nyt en deilig pastamiddag på ekte italiensk vis med pasta fra Jacobs Utvalgte.

Prøv pasta linguine eller conchiglie med Jacobs Utvalgte homestyle pastasaus for et garantert smakfullt resultat!

 

Prøv disse neste gang du skal ha pasta:

Server en litt bedre middag med Jacobs Utvalgte ytrefilet, saltkokte nypoteter og persillesmør. Server en litt bedre middag med Jacobs Utvalgte ytrefilet, saltkokte nypoteter og persillesmør.


Saken er biff

Biff er et samlebegrep for de fem møreste stykningsdelene fra storfe: indrefilet, ytrefilet, entrecôte, mørbrad og flatbiff. 

Jacobs Utvalgte førsteklasses biffkjøtt kommer fra storfe som har beitet ute. Dyrene er valgt ut fra spesifikke krav, som dyrets alder, vekt, kjøttfylde, og oppvekstvilkår. Alt for å sikre et garantert mørt, smakfullt  og ekstra saftig stykke storfekjøtt.

Biff fra Jacobs Utvalgte finner du her:

Emblem
Ønsker du et magert biffmåltid anbefaler vi indrefilet. Dette er ikke bare det møreste kjøttet, det er også nesten helt uten fett.
Gourmetpølser fra Jacobs Utvalgte

Gourmetpølser fra Jacobs Utvalgte

En pølse er ikke bare en pølse. Pølsene fra Jacobs Utvalgte er alt fra smakfulle, rå pølser, bratwurst og salsiccia til mer tradisjonelle ostepølser - alle laget med kvalitetsråvarer og rundt 90 prosent kjøtt.

Spennende gourmetpølser

Jacobs Utvalgte pølser er laget hos A. Idsøe, av grovkvernede kjøttstykker fra Jæren Smak og naturlige tilsetningsstoffer som krydder, urter, løk og ost. De har en kjøttandel på opptil 92%, noe som gjør at smaken er helt fortreffelig.

I tillegg til å ha et stort utvalg røkte pølser, kan du også få tak i mange spennende varianter av rå pølser. Disse er sunnere enn vanlige pølser og har svært mange bruksområder! Hvem sa at en pølse bare var en pølse?

Har du prøvd disse pølsene?

En god saus er viktig til maten. Jacobs Utvalgte sauser har noe for enhver smak og ethvert måltid En god saus er viktig til maten. Jacobs Utvalgte sauser har noe for enhver smak og ethvert måltid

De gode sausene

Ethvert godt måltid fortjener en god saus for å sette prikken over i-en. Jacobs Utvalgte sauser er laget på god kraft kokt av gode råvarer. Akkurat slik de proffe kokkene gjør det.

Dersom du ønsker å lage din egen saus, har Jacobs Utvalgte også flere krafter for ulike sausebehov. Fiskekraft, oksekraft, lammekraft og viltkraft kommer godt med når du lager saus den gode, gamle familieoppskriften.

 

Jacobs Utvalgte saus og kraft finner du hos MENY

Den beste sausen med Jacobs Utvalgte

Den beste sausen med Jacobs Utvalgte

Vil du ha en skikkelig saus uten å streve selv? Jacobs Utvalgte sauser er laget på gode råvarer i en prosess som bevarer all naturlig smak. Kvaliteten er helt unik!