Fisk og skalldyr fra Jacobs Utvalgte

Fisk og skalldyr fra Jacobs Utvalgte

Jacobs Utvalgte er håndplukkede produkter og råvarer av enestående kvalitet. Smak noe av det beste havet har å by på i form av sild, røkelaks, røkt ørret, kamskjell og deilige sjøkreps.

Det kan ligge mye glede i god sjømat! I serien fra Jacobs utvalgte finner du lekker røkt laks og ørret, kokte sjøkreps, rå kamskjell og spennende sild. Smak forskjellen!

Smakfulle sjøkreps

Sjøkrepsen er en nær slektning av hummeren, men er mindre, slankere og har mindre klør. Det er dermed ikke sagt at den er mindre smakfull - for dette er en smaksbombe i mindre forpakning.

Sjøkreps er uten tvil en av havets beste delikatesser. Sjøkreps er uten tvil en av havets beste delikatesser.

Jacobs Utvalgte sjøkreps er store sjøkreps hvor alle i pakken har lik størrelse, så det er enkelt å servere og beregne porsjoner.

De er dessuten meget lette å tilberede, og ser overdådig ut på middagsbordet. Dette kan du servere både til hverdags og fest! Prøv en av disse oppskriftene:

Kjøp sjøkreps og kryddersmør hos MENY:

Kamskjell - havets gull

Kamskjell har utallige bruksområder. De kan spises rå, lett dampet, stekt eller gratinert. De må derimot ikke varmebehandles for lenge, da blir de gummiaktige i konsistensen.

Kamskjell er velkjent fra sushi til overdådige middagsretter - og med god grunn! Kamskjell er velkjent fra sushi til overdådige middagsretter - og med god grunn!

Kamskjellene fra Jacobs Utvalgte er bærekraftig fisket i kalde havområder utenfor Canada. Disse pakningene er kjempefine å ha på lur til tapas med vennegjengen, eller en helg hvor du vil overraske ekstra. Server de gjerne med en fruktig, syrlig og god eplemost til!

Kamskjell og drikke til spennende tapaskveld:

Røkt på tradisjonelt vis

Midt i hjertet av det vestnorske fjordlandskapet ligger Osterøy – en frodig perle midt i den vakre Osterfjorden. Her røkes ørret og laks på tresorten or, noe som gir en unik smak og en flott farge på fisken.

Røkelaks er nydelig på nystekte rundstykker og med eggerøre. Røkelaks er nydelig på nystekte rundstykker og med eggerøre.

Jacobs Utvalgte laks og ørret fra Osterøy er ren norsk regnbueørret og laksefilet som er tørrsaltet og sukret - og deretter røkt på tradisjonelt vis. 

Resultatet er en serie med røkt laks og ørret som har den spesielle, delikate smaken som balanserer det røkte med det salte og rene.

Prøv røkt laks og ørret:

Tradisjonsrik sild

Jacobs Utvalgte gourmetsild og fennikelsild er to smakfulle sildevarianter etter god norsk tradisjon. Garnityren er fersk og har et delikat og innbydende utseende.

Oppskriftene er utviklet av en gammel skolelærerinne på Hvaler i Østfold, og er uforandret siden hennes tid. 

Server sild på en god skive brød fra Jacobs Utvalgte. Perfekt til forkost, lunsj - eller kanskje som en enkel middag? Server sild på en god skive brød fra Jacobs Utvalgte. Perfekt til forkost, lunsj - eller kanskje som en enkel middag?

Prøv Jacobs Utvalgte silde neste gang::