Pasta med kyllingbryst, bakte høstgrønnsaker og sprøstekt spekeskinke

Deilig og mettende pastarett som passer både til lunsj og til middag. Til denne pastasalaten anbefaler vi ekstra gode råvarer fra Jacobs Utvalgte som serranoskinke, pesto og Lerstangkylling .
Pasta med kyllingbryst, bakte høstgrønnsaker og sprøstekt spekeskinke

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 °C. Skrell og del rødbeter, søtpotet, gulrøtter og persillerot i biter og ha i en ovnsform. Krydre med salt og pepper og drypp over olivenolje. Stek i ovnen i ca. 20 minutter til grønnsakene er gylne og møre. Vend litt på dem underveis.
  2. Krydre kyllingbrystene med salt og pepper, og stek på begge sider i litt olje i en stekepanne på medium varme til gjennomstekt, ca. 10 minutter. La kjøttet hvile før det skjæres i skiver.
  3. Stek serranoskinken i samme panne som kyllingen til sprø. La renne av seg på litt kjøkkenpapir. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  4. Vend nykokt pasta med ovnsbakte grønnsaker og 2 ss pesto. Server med kyllingbryst i skiver og topp med sprøstekt serranoskinke og resten av pestoen.