Smakfulle godbiter fra Jacobs Utvalgte

Smakfulle godbiter fra Jacobs Utvalgte

Enten om du vil ha noe godt til kaffen eller en fyldig dessert, er det mye å velge mellom fra Jacobs Utvalgte. Med et stort utvalg godbiter som lakriskuler, belgiske trøfler og nøtter finner du garantert en ny favoritt til både hverdag og fest.

Kos er et unikt ord som beskriver så mye. Følelsen av velbehag og ro når man endelig kan senke skuldrene, ta en slurk av en kopp med varm drikke og kose seg med godbiter som danser på tungen.

Velger man heller kvalitetsprodukter laget av førsteklasses råvarer, kan man kose seg til ethvert måltid. Jacobs Utvalgte er en produktserie som fokuserer på de gode råvarene og de gode smakene.

Sjokoladekake med lakriskuler og lakrisfyll Sjokoladekake med lakriskuler og lakrisfyll

Slå på stortromma og bak en herlig sjokoladekake med lakris. Kombinasjonen saftig, søt og salt gir deg en helt spesiell smaksopplevelse. En nydelig kake til bursdagen eller bare for kosens skyld. Kaken er pyntet med de lekre lakriskulene fra Jacobs Utvalgte.

Emblem
12. april er verdens lakrisdag! Feire litt ekstra med sjokoladekake med lakris - eller bare spis den som den er.

Smått og godt

Enkelt å servere gjestene, men fremdeles imponerende. Små munnfuller med søte fristelser er enkelt å ha på lur i skapet, både for overraskelsesbesøk - eller kanskje bare for en ekstra god avslutning på dagen i godstolen? Uansett hva som frister mest, har Jacobs Utvalgte mange søtsaker å velge mellom.

Hva med håndlagede lakriskuler fra Danmark, dekket med melkesjokolade og lakrispulver. Kanskje du heller vil ha rosa lakris med hvit sjokolade, bringebær og chili? Eller ja, takk, begge deler?

Lakriskulene kan du kjøpe hos MENY:

Noe varmt i koppen og en sjokoladebit eller to ved siden av er en uslåelig kombinasjon Noe varmt i koppen og en sjokoladebit eller to ved siden av er en uslåelig kombinasjon

Fristende konfekt og sjokolade

Sjokoladetrøflene er en av Jacobs Utvalgtes største suksesser. Fyldige trøfler som smelter i munnen. De er ujevne i formen, dekket med kakaopulver og fremstår som hjemmelagde. Fås også med karamell og havsalt eller bringebær.

Noe godt å by på finner du du her:

Deilig belgisk konfekt er ikke bare perfekt å gi bort, men også å by på. Prøv tradisjonsrik belgisk konfekt med utvalgte biter av mørk, lys og hvit sjokolade eller konfekt med karamell og havsalt.

Emblem
Havsalt og sjokolade er en helt nydelig kombinasjon, og det er enda bedre med nøtter i tillegg. Prøv selv!

Jacobs Utvalgte sjokolade er produsert i Frankrike med premium sjokolade og gode smakskombinasjoner:

 • Mørk sjokolade 72 %
 • Mørk sjokolade med biter av karamell, mandler og havsalt
 • Mørk sjokolade med biter av pasjonsfrukt, chili og sprø kjeks
 • Mørk sjokolade med tranebær og chili
Lekre desserter trenger ikke være tidkrevende. Jacobs Utvalgte sjokoladefondant krever minimalt med innsats, og smaker like godt som hjemmelaget. Lekre desserter trenger ikke være tidkrevende. Jacobs Utvalgte sjokoladefondant krever minimalt med innsats, og smaker like godt som hjemmelaget.

En dessert er en passende avslutning på ethvert godt måltid. Enten du foretrekker noe kaldt, noe søtt, noe med sjokolade eller noe sprøtt, har Jacobs Utvalgte håndplukket en rekke gode alternativer du trygt kan velge. Her kan du utvide horisonten og være sikker på at du får god kvalitet, og minst like god smak!


Varm en fyldig sjokoladefondant med mørk, belgisk sjokolade. Veldig god med bringebær og Jacobs Utvalgte ekte vaniljeis!

Eller har du kanskje fått nok av sjokolade? Inviter til kaffe og vanilje-fromasj med salt karamell. Fromasjen er laget med ekte vanilje. Server den gjerne med friske bær.

Gourmet-iskrem fra Iskremgården

Gourmet-iskrem fra Iskremgården

I over 10 år har Iskremgården levert iskrem til Jacobs Utvalgte. Hos MENY finner du fløteis med ekte vaniljefrø, en jordbæris med norske jordbær og herlig is med karamell, alt laget av kortreiste råvarer.

Kalde fristelser

Liker du iskrem, vil du elske fløteisen fra Iskremgården. Grete og Ole Morten Høiland på Jæren var pionerer da de startet med gårdsis i 2006 og laget is på melken fra egne kyr.

Ferske og naturlige råvarer har alt å si, og i tillegg har de skapt en fløteis med en unik tyggemotstand og perfekt mengde luft. De har holdt tilbake på luftmengden, som gjør iskremen tyngre enn de fleste andre. Med sin myke og rike konsistens smelter isen sakte på tungen.

Karamell-is med karamellpopcorn er en kjapp, leken og god dessert Karamell-is med karamellpopcorn er en kjapp, leken og god dessert

Iskremgården har levert iskrem til Jacobs Utvalgte i ti år. Du finner fløteis med ekte vaniljefrø, en jordbæris med norske jordbær i sesong og en herlig is full av karamell hos MENY.

Nøtter er veldig godt som både mellommåltid og snacks. Nøtter er veldig godt som både mellommåltid og snacks.

Smakfull, sprø snacks

Småsulten eller vil du bare slappe av litt? Nøtteblandinger og kvalitetschips er laget for å dele med andre – eller spise alene. Lyst til å prøve noe nytt? Her er tre tips til snacksen:

 • Nøtter i salaten
  Friske salater blir enda bedre med en håndfull nøtter. Nøttene tilfører det salte og sprø, og balanserer perfekt opp mot friske ingredienser som melon, agurk og bladsalat.
 • Chips og sjokolade
  Søtt og salt er en uslåelig kombinasjon. Test potetchips med Seasalt & Balsamic Vinegar sammen med Jacobs Utvalgte 72% mørk sjokolade.
 • Dypp chipsen
  Ikke nok kos? Dypp chipsen i en deilig aioli. Prøv Jacobs utvalgtes ferske aioli laget med hvitløk og eggeplomme.
Den store nøtteguiden

Den store nøtteguiden

Det finnes en nøtt for alle anledninger. Her guider vi deg gjennom det store utvalget av nøtter, og gir deg tips til hvordan du kan inkludere de i matlagingen.

Kjøp sprø snacks fra Jacobs Utvalgte her:

 • Chips med havsalt
  Prøv tykke, sprø chipsflak med en smak av havsalt og balsamico-eddik og kjenn hvordan det salte balanseres med det søt-syrlige.
 • Texas BBQ
  Sving innom sørstatsbyen Texas og sett tennene i chips med en smak av løk, tomat paprika. Tykke potetchips med skall, og passe sprø - akkurat som amerikanerne.
 • Rotfruktchips
  Nesten fem om dagen i samme fargerike pose: Potet, pastinakk, rødbete, gulrot. Drysset med havsalt.
Emblem
Visste du at 40% av verdens mandler går til sjokoladeproduksjon? Mandler og sjokolade er populært verden over!

Alt som er glasert er godt, og det gjelder også de honningglaserte nøttene Spesielt i kombinasjonen søtt og salt. I pakkene fra Jacobs utvalgte finner du cashewnøtter, mandler, pekannøtter og macademianøtter.

Cashewdamia er en blanding med to nøtter med perfekt konsistens: Cashewnøtter og macadamianøtter. Ristet og lettsaltet og med balansert smak. Perfekt som en håndfull midt i hverdagen – eller generøst i en skål når du skal kose deg.