Løft frokosten med Jacobs Utvalgte

Løft frokosten med Jacobs Utvalgte

En god frokost starter med gode råvarer, både til hverdags og helg. Jacobs Utvalgte har alt til frokosten av pålegg og skinker, egg, bacon, juice og deilig brød for en optimal start på dagen.

Du kjenner sikkert til de deilige, late helgene hvor man kan fylle koppen med rykende varm kaffe og ta seg god tid til å våkne. Kos deg med ferskt brød, godt pålegg, solgule egg og et glass fersk juice.

Eller hva med å overraske en du liker med romantisk helgefrokost på sengen? Det tar ikke lang tid å lage en ekstra god frokost. La råvarene gjøre jobben!

Det kan ligge mye glede i en brødskive og et glass juice! Det kan ligge mye glede i en brødskive og et glass juice!

God morgen er godt pålegg

Prima Jæren med entusiastiske bønder har utviklet et ekstra smakfullt, mørt og saftig svinekjøtt. Bøndene er opptatt av at grisen skal ha et godt liv, med tumleplass og tilgang til aktiviteter. Dyrevelferd er et strengt krav og det kan du merke på kvaliteten.

Jacobs Utvalgte har samarbeidet med produsenten Prima Jæren i ti år. Noen av de beste kokkene i landet har bidratt til å utvikle med kvalitetsmerket Jæren Smak. Best mulig fôr, fettmarmorering og vekt på grisen gir deg skikkelig gode skinker til frokostbordet!

Emblem
Det engelske «breakfast» kommer av å «bryte fasten», som kroppen har hatt i løpet av natten. Vekk den opp på en god måte!

Dette er skinker du burde prøve:


Pragerskinke
er en renskåret og prisvinnende lårskinke som er krydret, røkt på bøkeflis og kokt. Mild og delikat røkesmak. Provenceskinken er en krydret og marinert lårskinke av svin som har vunnet gull i kjøtt-VM. Nydelig med oster som fransk brie!

Pastrami er også uunværlig på frokostbordet. Det er laget av renskåret storfelår som er krydret med sennepsfrø, koriander, pepper og røkt på bøkeflis. Herlig med syltet agurk.

Egg og bacon er en klassiker på frokostbordet Egg og bacon er en klassiker på frokostbordet

Frokostfavoritten egg og bacon

Å spise frokost har mange fordeler. Du blir mer konsentrert, får et mer næringsrikt kosthold og du blir mer utholdende ved fysisk aktivitet. I helgen har man gjerne litt ekstra god tid. Da er det hyggelig å spise en litt bedre frokost.

Egg og bacon er går hånd i hånd på frokostbordet. De ferske eggene er de beste, og på Toten fant vi gårdsegg med en helt spesiell kvalitet.

 


En god og sunn fôrblanding gir bedre egg og gulere plomme. Toten Egg mener at høner som har det godt, legger de beste eggene. Hele produksjonen er økologisk, og hønene går inn og ut av hønsehuset når det passer dem. Det gjør noe med smaken, det også.

Emblem
Det er såkalte karetonider, røde og gule pigmenter i planter, som gir eggeplommen den gule fargen. For å få plommen ekstra gul, tilsettes paprika og mais i hønsefôret. Samtidig får hønene en sunn, variert kost.
Brød og rundstykker fra Jacobs Utvalgte

Brød og rundstykker fra Jacobs Utvalgte

Smaksrike brød og rundstykker, bakt med de beste råvarer er kjennetegnene i serien Jacobs Utvalgte. Bestselgeren er Alpebrød, og alle brødene fra Jacobs Utvalgte har sin unike smak.

Smakfulle brød av høy kvalitet

Jacobs Utvalgte er en serie brød av beste kvalitet. Det er smaksrike brød, bakt med fantastiske råvarer. I brødserien finner du blant annet speltbrød, grovt kornbrød, alpebrød og muslibrød. 

Hvert brød i Jacobs Utvalgte serien har sin unike smak. Prøv en av de grove variantene med Jacobs Utvalgte leverpostei eller krydderskinke, eller prøv ristet brød med fikensyltetøy. Mulighetene er mange!

Visste du at Jacobs Utvalgte Müslibrød også passer utmerket til ostefatet?

 

Jacobs Utvalgte juice er en ren og helt naturlig juice laget av ekstra søte og solmodne appelsiner, epler og jordbær. Jacobs Utvalgte juice er en ren og helt naturlig juice laget av ekstra søte og solmodne appelsiner, epler og jordbær.

Kvalitetsjuice av moden frukt og bær

Jacobs Utvalgte juice er en ren og helt naturlig juice. Den er ikke tilsatt sukker, konserveringsmidler eller andre tilsetninger - og den kommer ikke fra konsentrat.

Juicen er skånsomt varmebehandlet, noe som sikrer en frisk og nypresset kvalitet og ivaretar den gode smaken.

Den er også laget av ekstra søte, saftige og solmodne frukt og bær. Vi henter appelsiner, epler og jordbær fra hele verden, ettersom hvor de er i sesong. Det gir en litt bedre juice med perfekt sødme og syrlighet til enhver tid.

Hvilken juice er din favoritt?

Granola er godt med melk, men prøv gjerne yoghurt eller cottage cheese også! Topp med nøtter og bær for en enkel og god frokost Granola er godt med melk, men prøv gjerne yoghurt eller cottage cheese også! Topp med nøtter og bær for en enkel og god frokost

Start dagen med fiber

Uansett om du har en hektisk morgen eller bare ikke er veldig sulten, er granola en kjempefin måte å kickstarte dagen på! Det krever minimalt med innsats og gir full uttelling i både energi og smak.

Visste du at man bør spise hele 30 gram fiber hver dag? Det er ganske mye – men både müsli og granola har et høyt fiberinnhold.


I serien med produkter fra Jacobs Utvalgte finner du to versjoner av deilig granola som begge er laget i Syd-Tirol i Italia. Velg mellom granola med nøtter og granola med eple og røde bær. Begge laget med røstede flak av havre og fullkornshvete.

Croissanter er nydelig til frokost. Prøv gjerne med pålegg på! Croissanter er nydelig til frokost. Prøv gjerne med pålegg på!

Av og til er en kopp kaffe og en croissant alt du har tid til. Jacobs Utvalgte sprø og myke halvmåner er laget av croissant-elskende franskmenn, og de kan sine bakesaker!

Prøv gjerne med pålegg, eller spis den som den er. En ting er sikkert, en deilig, nystekt croissant er noe som virkelig løfter helgefrokosten til nye høyder.

Prøv de deilige croissantene fra Jacobs utvalgte her: