Løft frokosten med Jacobs Utvalgte

Løft frokosten med Jacobs Utvalgte

En god frokost starter med gode råvarer, både til hverdags og helg. Jacobs Utvalgte har alt til frokosten av pålegg og skinker, egg, bacon, juice og deilig brød for en optimal start på dagen.

Hva er vel bedre enn late morgener hvor man kan fylle koppen med rykende varm kaffe og ta seg god tid til å våkne. Kos deg med ferskt brød, godt pålegg, stekte eller kokte egg og et glass søt juice.

Det tar ikke lang tid å lage en ekstra god frokost. La råvarene gjøre jobben!

Det kan ligge mye glede i en brødskive og et glass juice! Det kan ligge mye glede i en brødskive og et glass juice!

God morgen med godt pålegg

Jacobs Utvalgte har samarbeidet med produsenten Prima Jæren i ti år, og det merkes på smaken. Entusiastiske bønder fra Prima Jæren har utviklet et ekstra smakfullt, mørt og saftig svinekjøtt.

Best mulig fôr, fettmarmorering og vekt på grisen gir deg skikkelig gode skinker til frokostbordet!

Emblem
Prima Jæren er opptatt av at grisen skal ha et godt liv, med tumleplass og tilgang til aktiviteter. Dyrevelferd er et strengt krav.

Dette er skinker du burde prøve:


Pragerskinke
er en renskåret og prisvinnende lårskinke som er krydret, røkt på bøkeflis og kokt. Mild og delikat røkesmak. Provenceskinken er en krydret og marinert lårskinke av svin som har vunnet gull i kjøtt-VM. Nydelig med oster som fransk brie!

Pastrami er også uunværlig på frokostbordet. Det er laget av renskåret storfelår som er krydret med sennepsfrø, koriander, pepper og røkt på bøkeflis. Herlig med syltet agurk.

Emblem
Det engelske «breakfast» kommer av å «bryte fasten», som kroppen har hatt i løpet av natten. Vekk den opp på en god måte!

Frokostfavoritten egg og bacon

I helgen har man gjerne litt ekstra god tid, og da er det hyggelig å spise en litt bedre frokost.

Egg og bacon er går hånd i hånd på frokostbordet. De ferske eggene er de beste, og på Toten fant vi gårdsegg med en helt spesiell kvalitet.

Egg og bacon er en klassiker på frokostbordet Egg og bacon er en klassiker på frokostbordet

Gode egg fra Toten

En god og sunn fôrblanding gir bedre egg og gulere plomme. Toten Egg mener at høner som har det godt, legger de beste eggene.

Hele produksjonen er økologisk, og hønene går inn og ut av hønsehuset når det passer dem. Det gjør noe med smaken, det også.

Brød og rundstykker fra Jacobs Utvalgte

Brød og rundstykker fra Jacobs Utvalgte

Smaksrike brød og rundstykker, bakt med de beste råvarer er kjennetegnene i serien Jacobs Utvalgte. Bestselgeren er Alpebrød, og alle brødene fra Jacobs Utvalgte har sin unike smak.

Smakfulle brød av høy kvalitet

Jacobs Utvalgte er en serie brød av beste kvalitet. Det er smaksrike brød, bakt med fantastiske råvarer. I brødserien finner du blant annet speltbrød, grovt kornbrød, alpebrød og muslibrød. 

Hvert brød i Jacobs Utvalgte serien har sin unike smak. Prøv en av de grove variantene med Jacobs Utvalgte leverpostei eller krydderskinke, eller prøv ristet brød med fikensyltetøy. Mulighetene er mange!

Emblem
Jacobs Utvalgte Müslibrød også passer utmerket til ostefatet?

Kvalitetsjuice av moden frukt og bær

Jacobs Utvalgte juice er en ren og helt naturlig juice. Den er ikke tilsatt sukker, konserveringsmidler eller andre tilsetninger - og den kommer ikke fra konsentrat.

Jacobs Utvalgte juice er en ren og helt naturlig juice laget av ekstra søte og solmodne appelsiner, epler og jordbær. Jacobs Utvalgte juice er en ren og helt naturlig juice laget av ekstra søte og solmodne appelsiner, epler og jordbær.

Juicen er skånsomt varmebehandlet, noe som sikrer en frisk og nypresset kvalitet og ivaretar den gode smaken.

Den er også laget av ekstra søte, saftige og solmodne frukt og bær. Vi henter appelsiner, epler og jordbær fra hele verden, ettersom hvor de er i sesong. Det gir en litt bedre juice med perfekt sødme og syrlighet til enhver tid.

Hvilken juice er din favoritt?

Start dagen med fiber

Uansett om du har en hektisk morgen eller bare ikke er veldig sulten, er granola en kjempefin måte å kickstarte dagen på! Det krever minimalt med innsats og gir full uttelling i både energi og smak.

Granola er godt med melk, men prøv gjerne yoghurt eller cottage cheese også! Topp med nøtter og bær for en enkel og god frokost Granola er godt med melk, men prøv gjerne yoghurt eller cottage cheese også! Topp med nøtter og bær for en enkel og god frokost

I serien med produkter fra Jacobs Utvalgte finner du to versjoner av deilig granola som begge er laget i Syd-Tirol i Italia.

Velg mellom granola med nøtter og granola med eple og røde bær. Begge laget med røstede flak av havre og fullkornshvete.

Emblem
Man bør spise hele 30 gram fiber hver dag? Det er ganske mye – men både müsli og granola har et høyt fiberinnhold.

Kontinental frokost med croissant

Av og til er en kopp kaffe og en croissant alt du har tid til. Jacobs Utvalgte sprø og myke halvmåner er laget av croissant-elskende franskmenn, og de kan sine bakesaker!

Prøv gjerne med pålegg, eller spis den som den er. En ting er sikkert, en deilig, nystekt croissant er noe som virkelig løfter helgefrokosten til nye høyder.

Croissanter er nydelig til frokost. Prøv gjerne med pålegg på! Croissanter er nydelig til frokost. Prøv gjerne med pålegg på!

Prøv de deilige croissantene fra Jacobs utvalgte her: