Brød og rundstykker fra Jacobs Utvalgte

Brød og rundstykker fra Jacobs Utvalgte

Smaksrike brød og rundstykker, bakt med de beste råvarer er kjennetegnene i serien Jacobs Utvalgte. Bestselgeren er Alpebrød, og alle brødene fra Jacobs Utvalgte har sin unike smak.

I brødserien finner du speltbrød, grovt kornbrød, alpebrød og müslibrød. I tillegg finner du i utvalgte MENY-butikker Jacobs Utvalgte gulrot- og solsikkebrød.

Det har også kommet to typer delikate surdeigs-rundstykker med havre og gulrot. Her finner man noe for enhver smak!

Få nystekte brød levert rett hjem:


Unik smak og kvalitet

Hvert brød i Jacobs Utvalgte-serien har sin unike smak. Prøv en av de grove variantene sammen med Jacobs Utvalgte virginia filét, annen type krydderskinke eller rist brødet og topp med smakfull blåmuggost og fikensyltetøy.

Det er mye godt du kan gjøre med brød. Med Jacobs Utvalgte speltbrød og Jacobs Utvalgte ferdig pillede reker har du et godt utgangspunkt for en deilig rekesandwich med avokado. Det er mye godt du kan gjøre med brød. Med Jacobs Utvalgte speltbrød og Jacobs Utvalgte ferdig pillede reker har du et godt utgangspunkt for en deilig rekesandwich med avokado.

Nyhet! Surdeigsrundstykker fra Jacobs Utvalgte

Er du glad i brødene fra Jacobs Utvalgte, kan du nå glede deg over at det har kommet to typer rundstykker laget på surdeig. Perfekt til helgefrokosten, eller når du har lyst på en ekstra god start på dagen. 

Begge er steinovnsbakte, halvstekte og langtidshevet. Du finner de i frysedisken.

Få ferskt brød levert til frokosten! Bestill i nettbutikken og velg selv når du vil få varene levert!

Vårt mest populære brød

Det mest solgte Jacobs Utvalgte brødet, er alpebrød. Dette kjenner du lett igjen på den karakteristiske twist-formen. Alpebrødet er et flerkornsbrød med solsikkekjerner, og har en knasende sprø skorpe og en saftig og sødmefull smak.