Fristende iskrem og desserter fra Jacobs Utvalgte

Fristende iskrem og desserter fra Jacobs Utvalgte

En god dessert er en fin avslutning etter et godt måltid. Har du dårlig tid, eller synes det er krevende å lage desserter? Jacobs utvalgte har både fløyelsmyk iskrem med spennende smaker og ferdige desserter og kaker som detter prikken over i-en.

Desserter kan være krevende å lage, og spesielt de flotte festdessertene som ostekake, sjokoladefondant og pavlova blir ikke alltid like bra som man forestilte seg, eller de tar rett og slett for lang tid å lage.

Da er det fint det finnes gode alternativer du kan presentere som hjemmelaget!

Få desserten levert hjem på døren

Jacobs Utvalgte iskrem

En dessertfavoritt blant både store og små i alle aldre er iskrem. Jacobs Utvalgte iskrem er ekte gourmet-iskrem laget av Iskremgården på Jæren. Her får de levert melk fra nabogården som blir forvandlet til fløyelsmyk iskrem med akkurat perfekt tyggemotstand, smak og luft. Et ekte stykke håndverk! 

Jacobs Utvalgte iskrem får du i 5 gode smaker Jacobs Utvalgte iskrem får du i 5 gode smaker

I serien finner du fire varianter av herlig fløteis og en frisk sorbet. Dette er de ulike typene du finner i frysedisken:

  • Vanilje
  • Hasselnøtt
  • Sjokolade
  • Portvin og sviske
  • Jordbærsorbet

Prøv iskrem og sorbet fra Jacobs Utvalgte

Søte dessertsauser fra Jacobs Utvalgte

En enkel måte å løfte enhver dessert på, er med en god saus. Har du ikke tid til å lage selv? Jacobs Utvalgte har tre lekre dessertsauser som passer godt til iskrem, kaker og andre desserter.

Velg mellom en klassisk karamellsaus, solbærsaus eller en frisk mango- og pasjonsfruktsaus.

Enkel ostekake for enhver anledning

Som pavlovaen er ostekaken en klassisker på ostebordet, men også perfekt å servere som en deilig dessert i porsjonsstørrelse. 

Ostekake i porsjonsstørrelse - helt perfekt til kaffen Ostekake i porsjonsstørrelse - helt perfekt til kaffen

Ostekaken er luftig og toppet med deilig bringebærgelè. Pakken inneholder to ostekaker, og det eneste du trenger å gjøre før de skal serveres, er å huske og ta de ut av fryseren. 

Perfekte porsjonsstørrelser du enkelt kan toppe med frisk frukt og bær - eller bare spise den akkurat slik den er. 

Perfekt sjokoladefondant - hver gang

Sjokoladefondant er ofte forbundet med skrekkblandet fryd for mange. En perfekt sjokoladefondant skal være stekt nok til å kunne holde fasongen, mens kjernen er flytende og skal velte seg delikat ut på tallerkenen når man skjærer i kaken.

Er du en av de mange som har vært uheldig med sjokoladefondanten? Fortvil ikke, nå kan du lage perfekt sjokoladefondant hver eneste gang med Jacobs Utvalgtes lekre og ferdiglagde sjokoladefondanter.

Du finner sjokoladefondanten i frysedisken, og følger enkelt anvisningen på pakken. Enkelt, utrolig godt og perfekt hver gang.

Gode desserter blir enda bedre med litt frisk frukt eller bær til! Iskrem eller pisket krem er også et godt alternativ, spesielt til desserter som skal serveres lune.

Panna cotta fra Jacobs Utvalgte

Lyst på panna cotta, men har ikke tid til å vente på at den skal stivne i kjøleskapet? Prøv den ferdige panna cottaen fra Jacobs Utvalgte! En fløyelsmyk dessert laget på fløte og melk, smaksatt med vanilje og toppet med en frisk pasjonsfruktgelé.