Kaffe og te fra Jacobs Utvalgte

Kaffe og te fra Jacobs Utvalgte

Sett deg til rette i godstolen med en rykende varm kopp Jacobs Utvalgte kaffe eller te, og finn frem noen godsaker du kan kose deg med ved siden av.

For mange er kaffekoppen selve grunnen til å stå opp om morgenen. Med mindre du blir vekket med kaffe på sengen. Eller kanskje du foretrekker deilig kopp te? Uansett hva du ønsker, har Jacobs Utvalgte deilige, varme drikker av gode kvalitetsråvarer.

Visste du at kaffe av høy kvalitet  inneholder mer enn 1000 forskjellige aromastoffer? Visste du at kaffe av høy kvalitet inneholder mer enn 1000 forskjellige aromastoffer?

Kvalitetskaffe

Kaffe er en selvfølge for mange av oss om morgenen og utover dagen. Vi nordmenn drikker hele 4 milliarder kopper kaffe i året! Da er det en selvfølge at man velger kaffe av god kvalitet kvalitet.

Emblem
Jacobs Utvalgte kaffe brennes av Joh. Johannson Kaffe, et sagnomsust selskap som har eksistert siden 1866. Selskapet bygger nå verdens mest moderne og miljøvennlige kaffebrenneri i Vestby.

Den beste kaffen kommer fra kaffetreet Coffea arabica, og det er naturligvis Arabica du finner i kaffeposene våre. Jacobs Utvalgte har både nykvernet kvalitetskaffe og hele kaffebønner fra Kenya, Indonesia og Sør-Amerika

 

Få kaffe fra Jacobs Utvalgte levert hjem

En kopp deilig, aromatisk te er godt å synke ned i godstolen med En kopp deilig, aromatisk te er godt å synke ned i godstolen med

Helt topp med te

Etter vann er te verdenst utberedte drikk! Te framstilles av tørkede blader fra tebusken Camellia sinensis. All te kommer fra denne planten, men forskjellen i kvalitet og smak ligger i dyrkingen, plukkingen og foredlingen.

Foretrekker du en kopp god og varmende te, så har vi det! Jacobs Utvalgte Earl Grey-te, Red Forest-te og grønn te med sitron er alle økologisk produsert på Sri-Lanka. Nøye utvalgte teblader og den grove kutten gir teen en deilig aroma og rik smak.

Emblem
Visste du at fruktte eller urtete ikke er ekte te? Te må inneholde teblader for å kunne kalles te.

En god te er det viktig å tilberede riktig, så å ikke la teen trekke for lenge og ikke i for varmt vann er viktig for å få den beste teen. Hvis man trekker teen for lenge kan den bli veldig bitter.

Du finner et stort utvalg kvalitetskaffe og -te Du finner et stort utvalg kvalitetskaffe og -te

Sort eller grønn te?

Grønn te blir dampet umiddelbart etter plukking, og de rulles og tørkes over varme eller i sola. Dette er for å forhindre at teen gjærer. Dampingen ødelegger visse stoffer i bladene som ellers ville sørget for gjæringsprosess som ville gjort det til sort te.

Hvis man lar bladene tørke, knuser dem og lar dem gjære i noen timer får man derimot sort te. Gjæringsprosessen gir også tebladene sin sorte farge, derav navnet. De blir deretter tørket igjen og sortert.

 

Prøv disse teene fra Jacobs Utvalgte:

Litt lakris, kjeks og en god te er også en fin ting å gi bort til noen du er glad i! Litt lakris, kjeks og en god te er også en fin ting å gi bort til noen du er glad i!

Uansett om du foretrekker kaffe eller te, er det viktig med litt kos når man sitter i godstolen med en kopp varm drikke. Sjokolade og deilige lakriskuler er alltid et trygt valg når man skal kose seg litt ekstra.

Hva med å prøve Jacobs Utvalgte Cantuccini? Det er en tradisjonell italiensk kjeks fra Toscana som har sin opprinnelse i det 16. århundre. For mange er denne kjeksen bedre kjent som biscotti.

I Italia spises gjerne cantuccini etter måltidet sammen med søt dessertvin, men kjeksen passer også svært godt til en kopp te eller kaffe. Dypp den gjerne i kaffen!

Kjøp cantuccini hos MENY: