Få litt bedre kos

Enten det er dessert etter middag, litt ekstra kos i helgen eller å invitere vennegjengen eller familien til tapas, produkter fra Jacobs Utvalgte gir litt bedre kos.

Gjør hyggen sosial med spekefat eller ostefat. Da blir man gjerne sittende lenge og prate mellom bitene. Det beste er at alt kan lages ferdig og legges opp på forhånd, så har du mer tid og oppmerksomhet til gjestene når de kommer. Salt og søtt er for mange den store vinnerne når man skal kose seg litt ekstra. Mørk sjokolade med biter av karamell, mandler og havsalt skaper litt bedre kos. Lakris er en gammel klassiker, og velger man en variant med hvit sjokolade, bringebær og chili er man garantert en smaksopplevelse utenom det vanlige. Det er viktig å kose seg, både i hverdagen, i helgen og til spesielle anledninger.

Iskrem fra Jæren

Iskrem er perfekt til kosen, enten den blir server alene eller som tilbehør til kaker eller annet søtt. Jacobs Utvalgte iskrem består kun av ekte råvarer, og har derfor naturlig fantastiske smaker. Jacobs Utvalgte iskrem lages på Waldeland gård i Vigrestad på Jæren. Iskremen lages av fersk melk fra gårdens egne kuer. Her har kyrne fått beite i rolige og naturskjønne omgivelser. Det blir det naturlig nok litt bedre iskrem av.

Norsk spekeskinke

Å lage god spekemat er et håndverk som krever lang erfaring. Jacobs Utvalgte spekeskinke kommer fra Tind på Sunnmøre, hvor lidenskap for mat står høyt. Her tar de seg god tid til å odle frem spekemat som smaker akkurat slik både de og MENY-Lauget mener det skal smake. Med mye smak, og mindre salt.

Nøtter

Gjør kosen litt bedre med Jacobs Utvalgte nøtter. Jacobs Utvalgte nøtteblandinger består av store nøtter med balansert smak, og kommer i blandingene Cashewdamia, med cashewnøtter og macadamianøtter og Honey roasted, med cashewnøtter, pecannøtter og mandler. Nøttene passer bra både alene, på ostefatet og i kombinasjon med sjokolade.