Få litt bedre kos

Få litt bedre kos

Enten det er dessert etter middag, litt ekstra kos i helgen eller å invitere vennegjengen eller familien til tapas, produkter fra Jacobs Utvalgte gir litt bedre kos.

Det er viktig å kose seg – både i hverdagen og i helgen. Det er mye du kan sette frem for å kose deg litt ekstra, som et bugnende spekefat eller ostefat, eller hva med kombinasjonen salt og søtt?

Mørk sjokolade med biter av karamell, mandler og havsalt vil garantert falle i smak. Og hvem kaster seg vel ikke over belgiske trøfler? Få litt bedre kos med Jacobs Utvalgte!

Iskrem fra Jæren

Iskrem er perfekt til kosen, enten den blir server alene eller som tilbehør til kaker eller annet søtt. Jacobs Utvalgte iskrem består kun av ekte råvarer, og har derfor naturlig fantastiske smaker.

Jacobs Utvalgte iskrem lages på Waldeland gård i Vigrestad på Jæren. Iskremen lages av fersk melk fra gårdens egne kuer. Her har kyrne fått beite i rolige og naturskjønne omgivelser. Det blir det naturlig nok litt bedre iskrem av.

AFFOGATO: Italienerne har laget verdens enkleste dessert – affogato. Du trenger bare to ting: sterk kaffe og god is. Prøv med din Jacobs Utvalgte favorittiskrem! AFFOGATO: Italienerne har laget verdens enkleste dessert – affogato. Du trenger bare to ting: sterk kaffe og god is. Prøv med din Jacobs Utvalgte favorittiskrem!

Jacobs Utvalgte lakriskuler

Jacobs Utvalgte lakriskuler er håndlaget og drasjert med deilig sjokolade. Prøv lakriskuler med melkesjokolade, melkesjokjolade og havsalt eller hvit sjokolade og bringebær. Perfekt som kos alene, til selskap eller som topping på kaker eller desserter.

Jacobs Utvalgte spekeskinke

Å lage god spekemat er et håndverk som krever lang erfaring. Jacobs Utvalgte spekeskinke kommer fra Tind på Sunnmøre, hvor lidenskap for mat står høyt. Her tar de seg god tid til å odle frem spekemat som smaker akkurat slik både de og MENY-Lauget mener det skal smake. Med mye smak, og mindre salt. Sett sammen et spekefat som garantert vil imponere med Jacobs Utvalgte spekeskinker!

Server gjerne spekeskinken med dampede asparges, flatbrød, eggerøre og rømme.

Litt bedre sjokolade og nøtter

Gjør kosen litt bedre med Jacobs Utvalgte sjokolade og nøtter. Belgiske trøfler og konfekt er perfekt som vertinnegave, når du skal ha selskap eller bare vil unne deg noe ekstra godt. Jacobs Utvalgte har også en serie med premium sjokolader laget av mørk sjokolade i mange smaker, må oppleves! 

Jacobs Utvalgte nøtteblandinger består av store nøtter med balansert smak, og kommer i blandingene Cashewdamia, med cashewnøtter og macadamianøtter og honningglasserte nøtter, med cashewnøtter, pecannøtter og mandler.

Nøttene passer bra både alene, på ostefatet og i kombinasjon med sjokolade.