Møt matarbeiderene i MENY i små filmsnutter

Møt matarbeiderene i MENY i små filmsnutter

I MENY kaller vi alle våre ansatte for matarbeidere. De er det viktigste vi har! Matarbeidere formidler matkunnskap og skaper gode kundeopplevelser i butikk. Bli kjent med noen av dem i disse korte filmsnuttene.

I MENY har vi ca. 9500 ansatte, og hos oss er det rom for alle. Menneskene - med deres personlighet og fagkunnskap - er det viktigste for oss.

Vi jobber målrettet med kompetanseutvikling, trivsel, mangfold og inkludering.

I serien vår «Matarbeiderne i MENY» kan du bli kjent med noen av våre matarbeidere. Målet er å vise vårt store mangfold, men også den flotte innsatsen og den store lidenskapen matarbeiderne våre har for mat.

Filmene er på ca. 2 minutter.  


Filmsnutter – Matarbeiderne i MENY

Sjokoladekari på MENY Saga

Kari Olsen driver sjokoladefabrikk og jobber hos MENY Saga i Skien.

Kari lever sjokoladedrømmen

Kari lever sjokoladedrømmen

Hva har selvplukkede multebær, appelsiner, lakris, tid, tålmodighet og lidenskap til felles? Kari putter alt i sjokoladen.

Erlend Torp Helmersen på MENY Hovenga

Erlend er født med Downs syndrom og er i dag tørrvaresjef hos MENY Hovenga i Skien.

Jon Robert Moen på MENY Fosnavåg

Jon Robert driver det lokale fiskemottak og er kjøpmann hos MENY Fosnavåg.

Thanu Hovind Thanbalasingam på MENY Nordstrand

Thanu kom til Norge som flyktning, er matblogger og assisterende ferskvaresjef hos MENY Nordstrand i Oslo.

Marianne Jensen på MENY Nanset

Marianne har jobbet i MENY siden 1989, og det er ingen tvil om at den erfarne matarbeideren er så mye mer for folk enn ei «kassadame» som scanner varer.

Øystein Eie på MENY Tuven

Øystein Eie jobbet i Japan og på Norges beste restauranter, før han tok med seg lidenskapen for mat til ferskvaredisken.

- Vi får ut god mat til folket

- Vi får ut god mat til folket

Øystein Eie jobbet i Japan og på Norges beste restauranter, før han tok med seg lidenskapen for mat til ferskvaredisken hos MENY Tuven på Notodden.

Mahad Ali på MENY Grønland

Da koronapandemien stengte ned landet vårt skjønte Mahad Ali hvor viktig dagligvarebutikkene faktisk er, både for å handle inn nødvendigheter og ikke minst som møteplass.

Superhjelperen Mahad

Superhjelperen Mahad

Da koronapandemien stengte ned landet vårt visste Mahad Ali at han måtte hjelpe andre, men han var usikker på hvordan han kunne hjelpe. Svaret fant han på arbeidsplassen MENY Grønlands Torg.

Emilie Kristiansen på MENY Bryn

Emilie skulle egentlig bli servitør, men var litt for sjenert. Nå leder hun hele netthandelsavdelingen på MENY Bryn. 

Lasse Fure - MENY Stadiontunet

Lasse er lærling i butikkslakterfaget på MENY Stadiontunet og har allerede fagbrev som butikkmedarbeider. Drømmen er å ha egen butikk og bli kjøpmann.

Beate Vamsti Gustavsen på MENY Flåtten

Beate har en unik kjærlighet til gode råvarer. Nå er butikkslakteren på vei til å bli en av MENYs frukt og grønt-eksperter.

Henrik Kristian på MENY Os

Henrik Kristian jobber som ferskvaremedarbeider på MENY Os. Han liker å hjelpe både på jobb og fritid, og drømmer om å bli rapper med tekster folk kan kjenne seg igjen i.

Mohamad Rihawi på MENY Høvik

Mohamad kom til Norge fra krigsrammede Syria. Her studerer han ved siden av jobben i ferskvaredisken, og er glad for mulighetene han har til å videreutvikle seg i MENY.

Morten Finnbråten fra MENY Østerås

Morten trivdes ikke på skolebenken og fikk seg jobb i ferskvaredisken på MENY. Han drømmer om å drive med e-sport på fulltid, men ser også for seg en framtid med utdannelse innenfor matarbeid.