MENYs nettbutikk vinner NM i frukt og grønt for 3. år på rad!

MENYs nettbutikk vinner NM i frukt og grønt for 3. år på rad!

Publisert 17. oktober 2023
Alle gode ting er tre, og i 2023 ble MENYs nettbutikk kåret til norgesmester i frukt og grønt for 3. gang på rad. I tillegg tok MENY Østerås andreplassen for beste butikk over 1000m2.

NM i frukt- og grønt er en gjev pris med høy konkurranse blant finalistene, og 17. oktober var det duket for den 16. kåringen av norges beste frukt- og grøntbutikker. Kåringen arrangeres av Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG).

Konkurransekriterier NM i frukt og grønt dagligvare

I kåringen vurderes nettbutikkene ved hjelp av et forbrukerpanel som gjennomfører en handel i nettbutikken. Punktene som vurderes er:

  • Nettbutikkens kvalitet
  • Utvalg
  • Kvaliteten på leverte varer

Andre elementer som vurderes er mekanisk kommunikasjon, som pris og opprinnelsesland, og ulike salgsfremmende tiltak.

Egen kategori for nettbutikker

Det er tredje gang nettbutikker er med i konkurransen og i år var tre kandidater med i denne kategorien; Meny.no, Oda.no og Foodora.

Derfor er MENYs nettbutikk best på frukt og grønt

Derfor er MENYs nettbutikk best på frukt og grønt

Monica plukker fersk frukt og grønt til netthandel. Her er hennes tips til hva du bør se etter når du plukker grønnsaker i butikk.

Tredje gang på rad som norgesmester

Meny.no beholder nok en gang sin kåring som norgesmester, og vinner også årets pris som kundene vurderer som den som er best i kategorien frukt og grønt.

Steinar Lauritsen, kategoriansvarlig for frukt og grønt i MENY, er svært fornøyd med årets resultat.

Det er helt rått å vinne prisen for tredje gang, og er en fantastisk anerkjennelse til alle oss i MENY som legger ned en stor innsats for å være best på frukt og grønt.
- Steinar Lauritsen, kategoriansvarlig for frukt og grønt i MENY

F.v: Marvin Våge, Kim Son, Steinar Lauritsen, Mary Lou Johansen og Tore Jenssen. F.v: Marvin Våge, Kim Son, Steinar Lauritsen, Mary Lou Johansen og Tore Jenssen.

Høy kompetanse på frukt og grønt

Høy kvalitet på varene som blir plukket er essensielt når man bestiller frukt og grønnsaker på nett. 

Hos MENY plukkes varene til nettbutikken i MENY-butikker. Netthandelskundene får dermed samme, gode kvalitet og utvalg man finner i frukt- og grøntdisken i butikkene.

- Konkurransen i dagligvaremarkedet er knallhard, og denne prisen går først og fremst til våre matarbeidere som jobber hver eneste dag for å tilby kundene våre de råeste frukt-og grøntavdelingene, sier Lauritsen

At vi har vunnet Norges beste nettbutikk på frukt og grønt for 3. gang, er noe som gjør oss utrolig stolte og glade.

Få fersk frukt og grønt levert hjem fra MENY