Senait og Marianne kan bli Norges hyggeligste kassamedarbeider Se video

Senait og Marianne kan bli Norges hyggeligste kassamedarbeider

Oppdatert 24. april 2023
Senait hos MENY Tveita og Marianne hos MENY Nanset er finalister i kåringen Norges hyggeligste kassamedarbeider. De har til sammen jobbet i MENY i 58 år! – Kulturen vår, med våre matarbeidere i spissen, er gullet vårt, sier MENY-sjef Vegard Kjuus. Les hvordan du stemmer.

Hvert år kårer ukebladet Hjemmet Norges hyggeligste kassamedarbeider. Nå er de 13 finalistene klare, og blant dem to MENY-ansatte. Frem til og med 30. april kan du stemme dem frem ved å sende SMS til 2205 med kodeord KASSE + nummer på din favoritt.

  • Senait: Send KASSE5 til 2205
  • Marianne: Send KASSE10 til 2205
Senait er en av de to nominerte fra MENY Senait er en av de to nominerte fra MENY

Positiv handleopplevelse

- Vi har så mange kunnskapsrike og serviceinnstilte matarbeidere i butikkene våre. Det er svært fortjent at Marianne og Senait er i finalen, de representerer den positive MENY-kulturen på en strålende måte, sier Kjuus.

MENY-sjefen er opptatt av å bygge en god internkultur hvor matarbeiderne trives, noe han er overbevist om at smitter over på stemningen kundene opplever i MENY-butikkene.

Målinger viser at MENY scorer høyest på «positiv handleopplevelse» i norsk dagligvare.

Superveteraner i MENY

Superveteraner i MENY

I MENY finnes det per dags dato rundt 8000 medarbeidere. Mange av disse kommer og går, mens noen har kommet for å bli. Det finnes matarbeidere der ute som har jobbet en årrekke og viet hele livet sitt til MENY.

Mange med lang fartstid

Marianne Jensen har jobbet hos MENY Nanset i Larvik i 33 år, mens Senait Hailemariam har vært hos MENY Tveita i Oslo i 25 år.

- Så mange som 130 av våre matarbeidere har jobbet i MENY fra vi ble etablert for drøye 30 år siden. En god kultur og dyktige butikksjefer skal ha mye av æren for lojaliteten hos ansatte, sier Kjuus.

Her er MENY-finalistene

Senait Hailemariam (49) - MENY Tveita, Oslo

Kolleger og kunder sier at Senait fra Eritrea er den største solstrålen som finnes. I 25 år har hun gledet kundene på Meny Tveita i Oslo.

  • Kasse5 til 2205

- Jeg er så ekstremt glad for å høre at Senait er kommet til finalen, for hun fortjener det så inderlig. For mange år siden kom hun til Norge fra Eritrea, og heldigvis for oss begynte hun å jobbe her. Hun er en fantastisk dame som viser omsorg for alle, det være seg kolleger, sjefer eller kunder. Og hun kjenner stort sett alle kundene våre, sier assisterende butikksjef Pia Myrvold.

Verdens snilleste Senait, hun er en fantastisk person mot alle hun møter.
- Kunde

Marianne Jensen (61) - MENY Nanset, Larvik

I mer enn 30 år har Marianne sittet i kassen på Meny Nanset. Like blid, hyggelig, serviceinnstilt og omsorgsfull hver arbeidsdag.

  • Kasse10 til 2205

– Hos oss er Marianne en superressurs. Meny Nanset = Marianne Jensen, sier assisterende butikksjef Adrian Hov Krøs. Han forteller at den blide kassadamen er fra Lofoten opprinnelig. – Jeg vil si at hun er den optimale kassapersonen, skryter han.

Marianne er alltid hyggelig og blid, husker alltid handleturen som en god opplevelse, går derfra med et smil etter å ha snakket med henne.
- Kunde

Les mer om de 13 finalistene