MENY er årets frukt- og grøntkjede på nett 2021

MENY er årets frukt- og grøntkjede på nett 2021

Oppdatert 2. mai 2022
Årets NM i frukt og grønt er gjennomført og MENYs Nettbutikk ble kåret til årets frukt- og grøntbutikk på nett.

NM i frukt- og grønt er en gjev pris med høy konkurranse blant finalistene, og 20. oktober var det duket for den 14. kåringen av Norges beste frukt- og grøntbutikker.

Kåringen arrangeres av Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG), og i år var det den aller første gangen nettbutikker var med i kåringen.

Utvalg, handleopplevelse og høy kvalitet på frukt og grønnsakene som ble levert til kundene er noen av kriteriene som gjorde at MENY stakk av med seieren.

Steinar Lauritsen, kategoriansvarlig for frukt og grønt i MENY, er svært fornøyd med årets resultat.

Prisen er en fantastisk anerkjennelse til alle oss i MENY som legger ned en stor innsats for å være best på frukt og grønt, enten det er i fysisk butikk eller netthandel.

Høy kompetanse i butikkene

Høy kvalitet på varene som blir plukket er essensielt når man bestiller frukt og grønnsaker på nett. 

Hos MENY plukkes varene til nettbutikken i MENY-butikker. Netthandelskundene får dermed samme, gode kvalitet og utvalg man finner i frukt- og grøntdisken i butikkene.

- Konkurransen i dagligvaremarkedet er knallhard, og denne prisen går først og fremst til våre matarbeidere som jobber hver eneste dag for å tilby kundene våre de råeste frukt-og grøntavdelingene, sier Lauritsen

 At vi har vunnet kjedeprisen 3 år på rad og nå også har blitt kåret til Norges beste nettbutikk på frukt og grønt, er noe som gjør oss utrolig stolte og glade.

Dyktige matarbeidere plukker frukt og grønt direkte i butikkene. Slik blir det like høy kvalitet på varene i nettbutikken som i butikkene Dyktige matarbeidere plukker frukt og grønt direkte i butikkene. Slik blir det like høy kvalitet på varene i nettbutikken som i butikkene

MENY Nettbutikk har best frukt og grønt på nett: