Å være ansatt i MENY

Å være ansatt i MENY

Å jobbe i butikk byr mange og varierte oppgaver. Det skjer noe hele tiden og ingen dager er like. Er du glad i mennesker, serviceinnstilt, lærevillig og positiv - da har du stor mulighet for å lykkes hos oss.

I MENY ønsker vi å gi kunden noe mer enn bare dagligvarer. Vi ønsker å gi kundene våre en god handleopplevelse, service, matglede og inspirasjon med på kjøpet. 

Hos oss er det over 10 000 medarbeidere som står på hver dag for å gi kundene en unik handleopplevelse.

Mennesker er gode på forskjellige områder. Derfor er vi avhengig av å ha personer med ulik kompetanse og bakgrunn. 

Vi jobber med kompetanseutvikling på alle nivåer i våre butikker fordi det er våre ansatte som gjør oss unike. Medarbeiderne er vårt ansikt utad, og er ansvarlig for at kundene kommer tilbake - igjen og igjen. 

Butikkene våre skal være en god og trygg arbeidsplass hvor glede, samspill og utvikling preger hverdagen. 

Vi lover kundene mye, og dermed forventer kundene mye når de besøker butikkene våre. Vi akter å imøtekomme disse forventningene, og ønsker medarbeidere og ledere som gleder seg over å kunne hjelpe kundene.

Mange ulike stillinger

I MENY har vi mange ulike stillinger, både heltids- og deltidsstillinger. Butikkene våre er store og derfor delt inn i ulike avdelinger: kasse, kolonial, frukt og grønt, ferskvare og bakeri. 

Hver avdeling har en leder som har ansvaret for at det til en hver tid er nok produkter, riktig bemanning, rett prismerking osv.

Mange av de som jobber hos oss, ønsker å jobbe deltid. En deltidsstilling er ypperlig for de som jobber ved siden av skole, studier, pensjonisttilværelse og lignende. 

Mennesker i alle aldre jobber hos oss, men tyngden ligger mellom 18- 25 år. Vi har 18-års grense for de fleste av stillingene. Dette fordi vi selger alkohol og tobakk og fordi vi har maskiner og utstyr som man må være 18 år for å betjene. 

Jobber du heltid i butikken, vil du vanligvis få egne ansvarsområder og flere oppgaver bl.a. bestilling av varer og leverandørkontakt.

Som ansatt i MENY får du selvfølgelig arbeidskontrakt og en fast arbeidstidsordning som er tilpasset din situasjon, slik at lønningen din blir forutsigbar.