Rask middag med nygrillet kylling

Rask middag med nygrillet kylling

Middagstips! Hos MENY får du nystekt grillet kylling i varmeskapet hver eneste dag i alle våre butikker. Hel stekt kylling er et godt utgangspunkt for en god, lett og rask hverdagsmiddag.

Nygrillet kylling fra varmeskapet hos MENY 

Hver dag steker alle våre butikker hel kylling, opp til flere ganger om dagen. Kyllingen er narasinfri og du får både hel kylling, kyllinglår og kyllingvinger. Med andre ord får du fersk, nygrillet og saftig kylling hele dagen.

Våre beste kyllingretter

Våre beste kyllingretter

Trenger du tips til raske, sunne og enkle middager i hverdagen er kyllingfile...

MENYs grillkylling er allroundkrydret med grillkrydder, og den kan derfor inngå i mange forskjellige retter.

Den kan også smaksettes videre, med for eksempel en BBQ-saus. I en pasta-, nudel- eller cæsarsalat kan en grillet kylling mette en hel familie.

- Du får den halv eller hel, og vi deler den gjerne for deg, tipser Espen Lie, leder av MENY-Lauget.

I tillegg er det enkelte MENY-butikker som tilbyr helstekt Lerstang kylling fra gårder i Vestfold.

  • Les mer om matskatten Lerstang kylling her

Tips til gode oppskrifter med nygrillet kylling: 

Kyllingsalat à la Vietnam

Frisk vietnamesiskinspirert kyllingsalat som fort kan bli en klassiker du har lyst til å lage igjen og igjen. Sterkt, syrlig, søtt og salt balanseres i dressingen med blant annet ingefær, chili og lime. De finsnittede grønnsakene gir massevis av krønsj, og kombinasjonen koriander og mynte gir ekstra frisk og krydret smak.

Kyllingsalat med honningdressing

Enkel og rask oppskrift på kyllingsalat med nygrillet kylling, gulrøtter og honningdressing. Kyllingsalat er lett og god mat. Legg ingrediensene hver for seg på fat eller i skåler, og la hver enkelt blande sin egen favorittsalat!

Quesadillas med grillet kylling

Dette er favorittmat for hele familien. Quesadilla er godt både i matpakker og som kveldskos, og med grillet kylling lages den raskt. Denne retten kan fint passe som forrett også. Alt du må gjøre er å halvere mengden per person.

Pasta carbonara med nygrillet kylling

Spagetti carbonara er en enkel og smaksrik pastarett fra Italia. Med revet parmesan, egg og fløte får du den beste pastasausen av dem alle. I denne oppskriften blir middagsfavoritten enda bedre med nygrillet kylling, cherrytomater og bacon!

Lun kyllingsalat med melon og ananas

Tropiske frukter kombinert med kylling og salat gir retten et sommerlig preg som kler den godt.